Mountain House
 
year / 2010
type / student competition
location / Mokra Gora, Tara mountain, Serbia
 
Traditional Tara mountain houses
Ground floor plan
First floor plan
Section
''Clay'' render emphasising main feature of this project, ''the incisions''
''The incisions'' are meant to replace windows in sence of energy saving illuminating portals in cold enviroments. Area of incisions is larger than any window on the house but they are concealed and not under direct infulence of wind, snow or rain therefor minimising energy loss.
Facade
Day scenery
Night scenery
Interior - living room / dining room
Interior - living room / dining room
Interior - livning room / dining room overview
Mountain House
45
573
4
Published:

Mountain House

Student project for Emir Kusturica's Mecavnik ski resort competition.
45
573
4
Published:

Tools

Creative Fields