Carnologia; Alquimisme Carnívor.
Carnòleg; Alquimista Carnívor.
Brand Concept and identity. Sebas Garcia, 2018.


The Carnòleg concept is a new definition between the art of cuisine and butchery. Developed by Sebas Garcia, Carnology pretends to show another way to understand the pleasure of meat, from carnivore happenings to high-quality meat dishes for a restless foodies.

I managed the brand concept as an entire discipline dedicated to the science of the meat cuisine. I understood the Carnivore Alchemy as something handled with extremely care in a chemistry lab. So, the treatment of identity reflects the ancient anatomy-science books with the illustrations and serif typography. However, I cleaned it and adapted it to the brand concept.

Carnòleg; Alquimista Carnívor. Sebas Garcia, 2018. Brand Concept and Identity, typography and illustration, stationery and brand guidelines.El concepte de 'Carnòleg' és totalment innovador a casa nostra. Creat i desenvolupat per en Sebas Garcia, es basa en la idea d'entendre la cuina de la carn com a una disciplina en sí mateixa. Des de happenings carnívors a l'el·laboració de plats amb carn d'altíssima qualitat per a comensals curiosos, la 'Carnologia' pretèn ser un referent innovador al nostre país.

Entesa doncs, com una autèntica disciplina entre la cuina i la ciència, la identitat per a l'Alquímia Carnívora parteix del concepte de laboratori i de l'estètica dels antics tractats sobre anatomia. Així, el tractament de la imatge i la tipografia amb serifa (adaptada i depurada), segueix una línia clara i neta mesclada amb el caràcter de les il·lustracions antigues.

Carnòleg; Alquimista Carnívor. Sebas Garcia, 2018. Concepte de marca i identitat corporativa, tipografia i il·lustració originals, aplicacions gràfiques i manual d'identitat.
Learn more about project here! Site Soon.

thanks for watching ;)

you can also find me on instagram, linkedin and facebook and at info@carlagarcia.net
Carnologia; Alquimisme Carnívor.
0
29
0
Published:

Carnologia; Alquimisme Carnívor.

Brand Concept and Design Thinking for an Author's Cuisine.
0
29
0
Published:

Tools