PERE ANTONI BUJOSA's profile
Pere Bujosa Group EPK
PERE BUJOSA GROUP 
“No hace mucho tiempo que conozco la propuesta musical de Pere Bujosa, pero tengo que reconocer que me he convertido en un apasionado de su trabajo. Y es que tanto en la interpretación como en su concepción compositiva, aúna tradición y contemporaneidad con un equilibrio y solidez apabullante.”
                          Ferran Pereyra (Crítica Diario Ultima Hora)
  

El jove músic mallorquí Pere Bujosa (Palma, 1992) prové d’una família melòmana. A ca seva sonava des de música clàssica fins a discos de bandes com The Rolling Stones i Jimi Hendrix.

Comença la seva formació musical a Palma, als onze anys, iniciant-se en el contrabaix clàssic. En paral·lel, s’interessa per la música moderna i comença a estudiar a la Factoria de Músics, on pren classes de baix elèctric amb grups de l’escena local  a més de participar com a músic d’estudi en alguns enregistraments.

Més tard decideix mudar-se a Barcelona, ciutat a la qual cursa Música Moderna i Jazz al Conservatori del Liceu. Allà és alumne d’alguns dels músics locals més acreditats, com ara H. Fumero, D. Mengual, Marc Miralta, Gary Willis o Llibert Fortuny, i assisteix a master-classes d’artistes de la talla de Richard Bona, Chucho Valdés, Kenny Barron, Dave Holland, Kurt Rosenwinkel i John Patitucci, entre d’altres. Ha participat en diferents formacions acompanyant artistes internacionals com Salvador Sobral, Ben Van Gelder, Jasper Blom, entre d'altres.Ha  format part de de formacions de diferents estils com ara Boc o Oprimits, The Raggle Taggle Gipsies a més de tocar per  diferents parts de la geografia europea com Portugal, Alemania, Italia o Polònia .
Al 2014 participa a un programa d’intercanvi que li permet estudiar en la University of North Texas (USA).
Actualment resideix a Àmsterdam i lidera la formació Pere Bujosa Group, amb la qual acaba de publicar el disc Who’s Holland, en la gira de presentació del qual està inmers en aquests moments a més d'estar preparant el llençament del seu pròxim àlbum grabat amb músics d'allà.
La seva música posa com a base el  jazz contemporani  amb tasts de Funk, Rock, Free Jazz o psicòdelia i influències de grups de rock alternatiu com Radiohead o Nirvana.


Contact
pereabujosamusic@gmail.com
+34661447660
Pere Bujosa Group EPK
0
98
0
Published:

Pere Bujosa Group EPK

0
98
0
Published:

Creative Fields