2017
Logos compilation
BREC
Barcino Real Estate Capital
Client: Fernando Gil – 2GV Arquitectura

Disseny d'identitat (logotip i papeleria corporativa) per a l'empresa de promoció urbanística BREC dedicada a la recerca d'inversors interessats en el sector immobiliari, promovent edificacions d'alta qualitat, amb materials sostenibles i de gran eficiència energètica.


ECHOCAT
Urban environment and chilhood obesity in Catalonia
Client: ISGlobal - Institut de Salut Global de Barcelona

Disseny de logotip i materials de promoció per al projecte ECHOCAT dedicat a l'estudi dels efectes de l'entorn urbà en la salut i l'obesitat infantil. El projecte compta amb el suport econòmic de la Fundació de La Marató de TV3.
Transgenerant Salut
Client: Metges del Món Catalunya

Disseny de logotip i "Diari de Camp" d'aquest projecte d'investigació de Metges del Món Catalunya que busca fer un diagnòstic de les pràctiques de risc de les persones transgènere en situació de prostitució a Barcelona. El projecte pretén ser un altaveu de les condicions i els riscos amb què treballen aquestes dones per tal de promoure la creació de lleis que les protegeixin.

Projecte realitzat amb la col·laboració de Yannick Buchs.
ELFES
Longitudinal Exposure to Radiofrequency Electromagnetic Fields and sleep problems in children
Client: Mònica Guixens – ISGLOBAL

Disseny de logotip per a un projecte que estudia l’efecte de l’exposició a camps electromagnètics de radiofreqüència en els
problemes de son de nens i adolescents.
APACHE
Air pollution, autism spectrum disorders and brain imaging amongst children in Europe
Client: Mònica Guixens - ISGLOBAL 

Disseny logotip per al projecte de recerca Apache, que estudia els efectes de la polució ambiental en el desevolupament cerebral i congnitiu dels nens a Europa.