Az invisiblamp egy elsőféléves egyetemi feladat keretén belül indult el. A kiírás egy csomópont megtervezése volt, amit a későbbiek során felhasználtunk egy tárgy részeként. Általában a tervezési folyamat ennek a fordítottja. Egy pontból kiindulva jött létre a tárgy. 
----
The invisiblamp started in a first semester university project. The task was a junction point and after this make a design product whit this part. In general, the design process is the reverse of this. The object was created, starting from a point.
A csomópont két darab plexi csőből, egy textil bevolnatú kábelből és egy gumi golyóból áll. Ezek egymás után rá vannak fűzve a kábelre és a fa golyón el tudnak csúszni. Ez a konstrukció nagy mozgásteret biztosít.
----
The junction consists of two plexiglass tubes, a textile cable and a rubber ball. They are then plugged onto the cable and can slide on the wooden ball. This design provides a great deal of latitude.
Egy rugós feszítő megoltást aplikáltam a lámba alsó részébe, ami szintén látható. Ez a szerkezet nem csak megfeszíti a szerkezetet hanem esztétikailag is hozzátesz a lámpához. Érthetővé válik a tárgy használat közben.
----
I applied a sprung tensioner to the underside of the lamp, which is also visible. This structure not only functional but also adds aesthetically to the lamp. The user can understand how it works this product whit using.
invisiblamp
10
170
0
Published:
user's avatar
Kovács Kristóf