AlfaMužjak
 
 
 U svakodnevnom životu, susrećemo se sa neverovatnim ali istinitim, iskrenim i konstantnim delovanjima čoveka. Iz svakog dela sveta, države, grada, sela i iz svake sfere života, postoji neko ko nam čini uslugu, život čini prijatnijim, smešnim, lepim, nepredvidivim... A svesni smo samo, tek onda kad počnemo dublje da razmišljamo o tome.
Na prvi pogled, sva mišljenja o superiornim ljudima i različitih slojeva društva, bilo da su to ''Lopovi'', ''Ubice'', ''Huligani'', ''Filozofi'', ''Glupani'' itd. Govore u lošem kontekstu. Dok kad bi se pogledalo zapravo na onaj drugi način, pozitivni način, sve dovodi na smeh i  pozitivu.
Na osnovu ovoga sam došao do činjenice, da šta god neko radio, dobro ili loše, da to bar radi na savršen način ili da pokuša da da svoj maksimum pa će mu to dati sjajne rezultate.
Za Fotografije ''AlfaMužjak'' projekta inspiracija mi je bila moja majka. Šta god da radi, radi sa velikim entuzijazmom, osmehom, kao i spretnošću, u roku i savršeno a da to nije samo jedna stvar. Kuva, hekla, gleda lutriju, pere, prostire veš... Sve u isto vreme!
Pitanje mi je i dalje bez odgovora sa pozitivnim čuđenjem. Sve to sam preusmerio na muški pol i uradio par digitalnih fotografija sa digitalnom vrednošću i umetnošću, prenevši superiornost u radu u superiornost ponašanja.
Neurotičar  (Uznemirenost, Depresija, Razočaranje)
Neurotičar (Neodlučnost)
Huligan - Hazarder (Smelost, Opasnost, Ludilo) 
Umetnik (Preciznost, Inovativnost, Ekspresionizam, Realizam)
#5 Umetnik (Preciznost, Inovativnost, Ekspresionizam, Realizam)
Ubica (Spremnost, Nestrpljivost, Opasnost)
Šmeker (Sigurnost, Odlučnost, Samopouzdanje, Uspešnost, Privlačnost, Snaga)
Filozof - Umetnik  (Razumnost, Mudrost, Staloženost)
Idea - Mario Milojević
Models - Bogdan Medojević, Jovan Selaković i Mario Milojević
Photography - Jovan Selaković and Mario Milojević
Project Implementation - Mario Milojević
View Complete Profile