Protoplay

Ik heb het afgelopen jaar stage gelopen bij de opleiding Business gamification. Het is een bedrijf gemaakt voor stagiaires en een paar begeleiders. Vanuit hier worden verschillende presentaties gehouden door grote bedrijven als Roompot en Villa Pardoes, maar ook mede stagiaires kunnen hun idee delen en mensen proberen over te halen. Vanuit al deze presentaties moet je bij 3 dingen solliciteren. Ik heb geluk dat ik bij letterlijk alles was aangenomen en ook door dingen waar ik me niet op had gesolliciteerd. Ik heb hieruit gekozen om naar Cozy Productions te gaan.

Cozy Productions is een startup bedrijf van Francisco, in dit bedrijf zitten 6 mensen van totaal verschillende richtingen en sommige mbo andere hbo maar allemaal even gezellig. Het motto van ons bedrijf is ‘Dream your reality’, hierbij willen wij dingen makkelijker en meer ‘cozy’ maken voor gebruikers van deze app.
In het bedrijf ben ik de Artist. Natuurlijk kan iedereen met hun dingetjes naar mij toe komen maar ik ben degene die eigenlijk alle final art heeft gemaakt.

In mijn POP had ik geschreven over dat ik meer van 3D wilde leren en mijn 2D digitaal ook sterker wilde. Deze 2 dingen zijn echter helemaal niets van gekomen spijtig. Ik was aangenomen op de art die ik al had dus dus ik ben wel vooruit gegaan maar alleen in de richting die ik al kende.
Dit is een Intro filmpje met verschillende dingen als een protoplay proef filmpje, teaser van onze app en nog veel meer!
Hier is onze groepsfoto die ik heb gedigitaliseert in mijn style
Meet the group:
Bente, All round specialist - Francisco, Communication - Lisanne, Media - Luc, Developer - Malissa (later uit de groep gezet), Developer and artist - Nine, Game artist - Reinier, Business
Even over ons project

The Who App.
Dit is een app die jou festival ervaring verbeterd en personaliseerd zodat je nooit meer iets hoeft te missen of voor niets in de rij hoeft te staan.
Dit doen we doormiddel van een quiz die je vragen stelt over genres, artiesten, festivals en eten. Zodat wij een compleet beeld kunnen krijgen van wat jij leuk vind en lekker. Hieruit ontstaat een genre karakter zodat duidelijk is wat je leuk vind. en hierop is jou app dan ook meteen op aangepast.
Hier zijn wat schetsen van ons paper prototype. De uitwerking hiervan kan je vinden in het eerste filmpje
Hier zijn wat icons die ik heb gemaakt voor de game.

Als je de hands on die ik heb gemaakt wilt 'spelen'
klik of kopieer dan deze link
https://invis.io/HGF8RMF46

Let op! niet alles is klik baar omdat het natuurlijk een prototype is. Als je niet weet waar je op moet klikken zie je er een blauwe box omheen gehighlight en kan je kijken waar die naartoe leid.
Stage
0
13
0
Published:

Stage

0
13
0
Published:

Tools

Creative Fields