The monumental entrance hall of theNetherlands Broadcasting Music Centre, originally designed by architect Ellingand afterwards restyled by 'Architects Cie' is metamorfosed into a fresh andspacious whole. The new reception and waiting room have been transformed intotwo large kiosks. All in harmony with the existing building but definitelybearing the Coen van Ham signature. The brightly coloured new furniture givethe library and large entrance hall a sparkling, musical red blaze.

Facts
Project                                 EntranceNetherlands Broadcasting Music Centre
Client                                   NetherlandsBroadcasting Music Centre
Interior architect                 COEN!design agency, Coen van Ham, EindhovenFloor                                    +/-800 m 2
Start design                        2008
Start building                      2009
Delivery                               2010
MUZIEKCENTRUM
39
420
0
Published:

MUZIEKCENTRUM

The monumental entrance hall of the Netherlands Broadcasting Music Centre is metamorfosed by COEN! into a fresh and spacious whole.
39
420
0
Published:

Creative Fields