Vil du have succes med din SEO marketing?
SEO og Online marketing

Dokumenteret afkast med online markedsføring (SEO og AdWords). Se hvad vores kunder har opnået med en målrettet digital indsats. Online markedsføring med markedsføring fokuseret på søgemaskineoptimering, kræver præcision og timing for at få de bedste placeringer i søgeresultaterne på søgemaskinerne. SEO, Linkbuilding og Online Markedsføring. Markedsføring Der er ingen værdi i at have en hjemmeside, selv med nok så godt indhold, hvis der ikke er nogle der kender den, eller kan finde den.Kæmper du med at få styr på online marketing indsatsen og SEO for din webshop?

Vil du hæve konverteringsraten og øge trafikken til din hjemmeside? Så er du kommet til det rette sted! Vi er eksperter i online markedsføring. Gennem online markedsføring kan vi hjælpe jer med at ramme de kunder, som har en ekstremt høj værdi for jer. Professionel online hjælp til erhverv! Webdesign, CMS, SEO & SEM optimering.
Den rigtige SEO-strategi til jer

Vi er eksperter og blogger og skriver om online markedsføring med speciel fokus på SEO. For os handler SEO ikke bare om at have en stærk backlink-profil. Vi arbejder derimod bredt med at optimere jeres online tilstedeværelse. Ligesom for vores andre kunder er jeres website helt unikt og kræver, at vi skræddersyr den rigtige SEO-strategi til jer.

Webbureau med speciale i online marketing, programmering og grafisk design
Udvikling af Magento · Drupal eksperter · Professionelle løsninger · Få et uforpligtende bud!
Services: Hjemmesider, Webshops, PHP udvikling, Konverteringsoptimering, Magento, Drupal

Hjælp til SEO & Linkbuilding | Højt kvalitets Marketing‎

Tjek de 5 gratis begynder niveau kurser indenfor Digital Marketing, Web Analytics, Search Engine Marketing (også kendt som Pay-Per-Click Marketing), SEO (forkortelse for Search Engine Optimization – og på godt gammeldaws dansk: “Søgemaskineoptimering”).Besøg vores hjemmeside og læs hvordan vi kan hjælpe dig med at få succes med SEO, AdWords & Facebook. ✓Synlighed ✓Flere kunder ✓Vækst. Online markedsføring, SEO, linkbuilding, Adwords? Vi sørger for, at du får succes online! Kontakt os i dag og få et tilbud på online markedsføring. De tekniske aspekter af SEO bliver hele tiden vigtigere og vigtigere, hvis man ønsker at komme til tops i de mest konkurrenceprægede brancher på nettet.
SEO er blevet malet som en slags hemmelig sort-magi

SEO er en af de mest misforståede og fejlfortolkede termer indenfor markedsføring. SEO er blevet malet som en slags hemmelig sort-magi, der kræver et internet-illuminati medlemskab for at lære, er det ved sin kerne en markedsføringsmetode. Webshop bygget til søgemaskinerne » Bedste SEO forudsætninger ✓ E-mail marketing ✓ Integration til sociale medier ✓


keywordanalyse/søgeordsanalyse

Få opskrift og eksempel på en simpel keywordanalyse/søgeordsanalyse! Lær om fundamentet for en topplacering på ord, din målgruppe søger på. Gode placeringer i Google kommer ikke af sig selv. Et vigtigt element i at nå til tops er en søgeordsanalyse. En søgeordsanalyse viser dig hvad dine potentielle kunder søger efter. Med den i hånden kan du nemt skrive godt og efterspurgt indhold til din hjemmeside.
On-Page SEO ( søgemaskineoptimering)

Læs hvad onpage SEO er og hvordan vi optimerer din hjemmesiden til at opnå de rigtige placeringer i søgemaskinerne. Arbejder man med søgemaskineoptimering, så skal man arbejde med flere forskellige discipliner. En af de vigtigste discipliner er onpage SEO, som fylder mere og mere.

Få en nem og simpel opskrift til godt optimeret indhold, så du nemt og hurtigt kan komme igang med at optimere din on-page SEO. On-Page SEO er en meget vigtig del af SEO arbejdet. Få hjælp til at optimere dit indhold herunder intern linkbuilding.


Off-Page SEO

Kender du til søgemaskineoptimering, har du sikkert også hørt til begreberne On- Page og Off-Page SEO. Lær hvordan du udfører Off-page SEO, der sikrer dig maksimal synlighed på Google. Vi giver dig vores bedste tips og tricks til Off-page SEO. Som hjemmeside ejer, er du simpelthen nødt til engagere dig i SEO (Search Engine Optimization – eller Søgemaskineoptimering på dansk), da en ignorering af SEO vil medføre, at din hjemmeside ikke bliver vist.
Permalinks struktur

Permalinks struktur er et anden vigtig ting. En ordentlig permalinks struktur vil hjælpe søgemaskinerne og dine besøgende til nemmere at få adgang til dine sider og indlæg. Her er der nogle gode råd, som du kan følge. 

Title tag

Title tagget er nr. 1 ved onsite søgemaskineoptimering. Lav en titel der konverterer og får dig til tops. Lær hvordan du skriver det perfekte SEO title tag. Der er stor forskel i værdi på at bruge meta title og title tag – selvom de to tags gør stort set det samme. 

Title Tag er den tekst du kan se øverst i din browser og den er vigtig i forhold til SEO. For at det skal gavne din placering i søgemaskinerne, er det vigtigt at teksten er forskellig på hver side på dit website. Title tag ser sådan her ud: <title> Hjemmesidetitel på maksimalt 65 karakterer</title>.
Meta Description

Meta description er den tekst, du ser på søgesiderne, når du har søgt på et ord eller en frase. Den lille forklaring om hvad der findes på denne side! Er Meta description ikke udfyldt, tager søgemaskinerne en tilfældig del af indholdet på siden, og viser den. 

Du har måske hørt mange søgemaskineeksperter fortælle, at de såkaldte meta tags generelt set ikke er så vigtige mere, når det gælder ranking i søgemaskinerne. Dette er da også rigtigt nok, men meta tags – og især meta description tag har alligevel en stor værdi, der rækker længere end blot søgemaskineoptimering.
Billedeoptimering

I forhold til SEO skal du navngive billedfilerne, så vigtige søgeord indgår i filnavnet. Brug bindestreg og undgå mellemrum, underscore og æ, ø og å. Gem dine billeder i web-format. Indsæt alternativ tekst på dine billeder og sørg for, at teksten indeholder relevante søgeord.

SEO og billedoptimering er de to primære trin i en effektiv SEO-kampagne. Den søgemaskine s blev mere intelligent og smartere med tiden, og proceduren for at få en god søgerrangering er ret sofistikeret.
HTML og XML sitemap

Et HTML-sitemap er et kort over dit website, formateret som almindelig HTML- kode og dermed statisk kode, der som udgangspunkt skal opdateres manuelt, modsat dynamiske XML-sitemaps. Hvornår skal man gøre brug af et HTML- sitemap og hvad er fordelene helt konkret?
Heading struktur

Elementer inden for On page SEO. Permanlinks struktur, Forkortelse af URL, Title tag, Meta beskrivelse, Billede optimering, HTML Sitemap, Heading struktur, Billede optimering Og meget mere! Nogle af de vigtigste ting er. Få styr på din URL struktur; Skrive din søgeord ind i dine sider/artikler, så det virker naturligt; Heading struktur.

Fx se heading strukturen således ud for dette indlægs kontekstuelle indhold (dvs. uden sidebar og footer)
[H1]: On-Page SEO guide
[H2]: Søgeordsanalyse
[H3]: Ubersuggest
[H2]: On-Page SEO
[H3]: www. eller ikke-www.
[H3]: Permalinks struktur
[H4]: Forkort URL
[H3]: Title tag
Brødkrummer (Breadcrumbs)

Brødkrummer er en måde at vise søgemaskinerne og brugerne, hvilket niveau de befinder sige på. Den viser ligesom hjemmesidens hierarki. En brødkrumme kan fx se ud som nedenstående billede. Med brødkrummer kan du se, hvor du er henne i strukturen på hjemmesiden. Med et stump kode i Yoast SEO kan du kontrollere dine brødkrummer meget nemmere. Du kan fx bestemme taksonomien for dine sider.

Mobilvenligt design (Mobile first)

Responsive design kaldes ofte for mobilvenligt design, fordi der er så stor fokus på mobiltilpasning. Dog er responsive design ikke kun tilpasning af designet til mobile enheder. Responsive design er en tilpasning til alle størrelser skærme, herunder computere, tablets og mobiltelefoner. Desktop search eller søgninger fra computer har altid været størst i Google, og derfor har Googles primære interesse også været at sortere og rangere sider ud fra en vurdering af desktop versionen af en hjemmeside.
Hastighedsoptimering af sidens loadtid

Mister du kunder, fordi din hjemmeside er langsom? Samtidig har en langsom loadtid en negativ betydning for din bundlinie og en række uheldige følgevirkninger på SEO. I Danmark er hastigheden på internetforbindelser skudt kraftigt i vejret de sidste år og forbrugerne er blevet tilvænnet hurtige loadtider og minimal ventetid ved streamingtjenester. Det betyder, at et langsomt website vil tabe kunderne i langt højere grad i dag end fra få år siden. Vi duer derfor ikke til lange ventetider på en hjemmeside mere. Så derfor skal hastigheden sættes langt ned.
Duplicate Content

Direkte oversat betyder duplicate content, at der ligger kopieret indhold på flere forskellige sider på nettet. Undgå at få dit website straffet for duplicate content i søgemaskinerne.Duplicate content dækker over det samme indhold, som går igen på tværs af URL'er, hvilket kategoriseres som et kritisk SEO-mæssigt problem. Det strider imod Googles grundlæggende ønske for søgeresultater, at vise samme indhold flere gange, og det kan derfor påvirke hjemmesiders organiske synlighed negativt.
Interne links

På samme måde som det kan være en god ide at linke ud til andre relevante hjemmesider, er det på samme måde en god ide at linke til andre relevante sider på din hjemmesider. Da det for det første gør det nemmere for de forskellige søgebots at crawle din hjemmeside, og på samme måde er den god måde at sprede linkjuice rundt på de forskellige sider (og mest linkjuice hen til de vigtigste sider). Samtidig hjælper det Google til at identificere hvad dit indhold handler om.
Do-follow/No-follow

Udover at NoFollow-links kan skabe opmærksomhed og trafik er det faktisk også sådan at Google ser på hvor naturlig din linkprofil er, når den skal bedømmer rankings, trust m.m. og består dine backlinks kun af Dofollow-links kan Google finde på et tillægge dem lavere værdi. 

Afrunding

Skal du søgemaskineoptimere din hjemmeside (hvilket du skal), er on-page SEO det allerførste du skal have styr. Og det er de mest basale som først skal implementere. Og skal du op på 1. første pladsen i SERP på et givent søgeord, er det vigtigt, at du implementere mange eller alle disse råd på din hjemmeside.

Vil du have succes med din SEO marketing?
6
50
0
Published:

Vil du have succes med din SEO marketing?

6
50
0
Published:

Creative Fields