PEAK Consult - Branding
In Swedish - 

Kund
PEAK Consult är ett svenskt konsultföretag som grundades 2015 som resultat av ett längre samarbete mellan tre mindre konsultfirmor. Affärsiden bakom PEAK Consult bygger på att sälja kompetens till verksamheter och organisationer som ökar dess effektivitet. PEAK Consult har sitt ursprung inom projektledning och utbildning.

Uppdrag
3 år efter ihopslagningen kontaktade ELAC Pinevision för att se över möjligheterna att bygga om deras varumärke för att bättre passa företaget som befinner sig i en stark tillväxt och alla nya utmaningar som det innebär.

Genom ett nytt varumärke ville ELAC skapa förutsättningar för en fortsatt tillväxt, kristallisera och förtydliga företagets grundvärderingar samt erbjudanden, och attrahera nya engagerade anställda.

Lösning
Tillsammans med ELAC kartlade vi deras kärnvärden, omvärlden, målgrupper samt deras mål, visioner och behov för företaget.

Ett nytt namn arbetades fram för att bättre representera ett nytt och förtydligat varumärkeslöfte. En ny varumärkesplattform togs fram för att underlätta utvecklingen. Samtidigt skapades en ny grafisk identitet samt webb. En identitet med fokus på flexibilitet, tydlighet och en engagerande professionalism.
PEAK Consult - Branding
4
96
1
Published:

PEAK Consult - Branding

Re-branding of swedish consult company PEAK Consult. From naming, concept to final design and web.
4
96
1
Published:

Tools