The contemporary physiotherapy center "Physioathens" was designed in order to offer a feeling of serenity and confidence but at the same time acting as a reference point for its own clients. It is placed at Marousi in Athens, greece and it consist of two therapy rooms, a personal training area and a reception. Since its clients are athletes and mostly marathon runners the colours were chosen to give energy to the spaces, the flooring materials and furniture were selected according to every room's functionality in order to offer an overall result of clean lines and cozy atmosphere.

Το σύγχρονο κέντρο φυσικοθεραπείας Physioathens σχεδιάστηκε με σκοπό να προσφέρει αίσθηση ηρεμίας και σιγουριάς αλλά παράλληλα να αποτελεί σημείο αναφοράς για τους επισκέπτες του. Βρίσκεται στο Μαρούσι και περιλαμβάνει δύο χώρους φυσικοθεραπείας, ένα χώρο personal training και χώρο αναμονής. Καθώς απευθύνεται και σε αθλητικό κοινό, τα χρώματα επιλέχθηκαν ώστε να δίνουν ενέργεια στο χώρο, τα δαπέδα και τα έπιπλα να ευνοούν την χρήση του εκάστοτε δωματίου και να αποπνέει ο χώρος καθαρότητα αλλά και οικειότητα.
Physioathens
2
59
0
Published:

Physioathens

2
59
0
Published:

Tools

Creative Fields