• Add to Collection
  • About

    About

    Forskellige logoer med forskellige forklaringer
    Published:
FÜNF
Logoforslag til tøjdesignerkollektivet Fünf. De fem prikker symboliserer de fem designere og gør at logoet både kan roteres og aflæses både oppefra og nedefra.
SINGLE LIFE
Logo til socialt netværk for singler der er glade for at være singler. Efter hvert “i” er der i det negative rum et et-tal der symboliserer to singler. Disse to singler mødes i logoet men ved hjælp af stregen omkring “LIFE” understreges idéen om at de mødes men stadig har en afstand til hinanden.
TEK SPACE
Logoforslag til et robotværksted for teknikinteresserede. Logoet viser en en kombination af en skruenøgle, et hus og en rumfærge. Det er et udtryk for at intet projekt er for stort, eller småt.
SLURP
Logo til en isproducent ved samme navn. Logoets udformning er resultatet af et forsøg på at illustrere lyden slurp, derfor ingen skarpe kanter.
TRUDEVANG MOTORSPORT
Logo til et racerteam der både omfatter biler motorcykler og både. Idéen er at bogstaverne skal lede tankerne hen på en pokal samtidig med at hele mærket skal kunne bruges til eksempelvis et kølerhjelmsmærke.
J.C. PEDERSEN & CO.
Stempel, brændejern og logo til tømrer J.C. Pedersen. Initialerne J, C og P er sat sammen som var de bygget af rafter af tømrermesteren selv. omridset er selvfølgelig en savklinge.
WANDERERS FOOTBALL CLUB
Forslag til et redesign af klubemblemet. Klubben, der er baseret og huserer i Londons lavere fodboldrækker, er en af Europas ældste. Løven er en nyfortolkning af løven fra Harrow Schools emblem, der dannede rammen om klubbens grundlæggelse i 1859.

FIRKANTENS BOLDKLUB
Emblem til Firkantens Boldklub Nørrebro. Opgaven var at lave et emblem der viste plads til mangfoldigheden. Dette blev løst ved at lade firkanterne stritte i forskellige retninger.