De Verkeershulp
De Verkeershulp is een online programma voor de beginnende verkeersdeelnemer. Wat betekenen die haaientanden en moet je bij rood altijd stoppen? Hoe loop, fiets of brom je veilig, en waar ga je met je fiets staan als die vrachtauto net voor je neus stopt? Met video's, foto's en een heleboel leuke oefeningen leer je de verkeersregels en alles wordt ook nog eens van feedback voorzien.

Alle oefeningen zijn voorzien van audio en moeilijke situaties worden uitgelegd met animaties en illustraties. Met de game Samen Leren kun je samen met nog 3 mensen een voorproefje nemen op het programma.  

De Verkeershulp is een programma van Oefenen.nl en de ANWB. Veel mensen werkten eraan mee waaronder Idee aan Zee, Ella Bohnenn, Fouke Janssen, Bregje van Oel. Mevrouw van Mulken maakte het logo en de programmastijl, verzorgde de afbeeldingen in de oefeningen (in co-productie met potatoDie) en maakte de flyer.  
Twee directeuren en een logo. Frits van Bruggen (ANWB) en Ben Vaske (Oefenen.nl) lanceren De Verkeershulp bij 'Aan de knoppen' in Amsterdam.