In 2005/2006 Atelier Argos was commissioned to make a start with the redesign of the "treasuries" of the Wereldmuseum Rotterdam.
The first part was the redesign of the stairwell and the elevator shaft.
Using a color scheme and photos with images of people from the 3 regions (Oceania, Africa and Asia), a new dynamic route was created on the way to the various treasuries. The project was done together with Suus van den Akker

In 2005/2006 kreeg Atelier Argos de opdracht om een begin te maken met de herinrichting van de "schatkamers" van het Wereldmuseum Rotterdam. 
Het eerste deel was het herinrichten van het trappenhuis en de liftschacht.
Met behulp van een kleurenschema en foto's met beelden van mensen uit de 3 regios (Oceanié, Afrika en Azie), werd een nieuwe dynamische route gemaakt opweg naar de diverse schatkamers. Het project werd gedaan in samenwerking met Suus van den Akker.