The project to redesign the interior of the cocktail bar located in the Borne district of Barcelona, Pax 49; arises from the need to preserve elements already existing in the venue, giving it a more welcoming and contemporary aesthetic.
The integration of elements such as the lattice floor and the steel structure will become key elements.
The premises to follow will be to focus on the ergonomics of the space, enhancing its amplitude and functionality.
It is equipped with an industrial style and provides a feeling of contrast through materials, decorative elements and vegetation integrated through the premises.
Lighting will become one of the highlights of the Pax 49 redesign. The lighting concept establishes a hierarchy of zones in accordance with industrial and organic design.
PAX 49
3
68
0
Published:

PAX 49

3
68
0
Published:

Tools

Attribution, Non-commercial, No DerivativesAttribution, Non-commercial, No DerivativesAttribution, Non-commercial, No Derivatives