• Add to Collection
  • About

    About

    Following last year’s success of MILKE at Warsaw Home fair, the company was back again a year later, with a new pavilion designed by Poznań mode:… Read More
    Following last year’s success of MILKE at Warsaw Home fair, the company was back again a year later, with a new pavilion designed by Poznań mode:lina™ studio. Read Less
    Published:
MILKE new pavilion designed by Poznań mode:lina™ studio.

mode:lina™ architects faced the task of bringing together a need to create a fully welcoming and open pavilion for expo visitors, but also to ensure privacy of business talks. This was achieved by introducing dynamic divisions to the pavilion, which allowed for ideal meeting areas to be created. By dividing the whole structure into smaller sections, the designers introduced many entrances and passageways, which helped to maintain the pavilion’s open character.

Following last year’s success of MILKE at Warsaw Home fair, the company was back again a year later, with a new pavilion designed by Poznań mode:lina™ studio.

MILKE is a brand that surprises its clients by completing tasks which appear unattainable at first glance. Thanks to many years of experience, MILKE turns impossible into possible. The company’s development and business approach were recognised at last year’s 2016 Warsaw Home Expo, where the company won the “Discovery of the Year” award.
Their 2017 expo pavilion, designed by mode:lina™ studio designers, has a light transparent form, referring to MILKE’s distinct visual identity system and its main element – a logo with a characteristic frame. This is why, transparent net facade of the pavilion reveals its wooden construction frames.
For the pavilion to stand out on the expo map, its functional programme was complemented by a coffee bar and chill out areas.
MILKE produces both interior and exterior wall cladding from architectural concrete using the GRC technology. mode:lina™ designers’ aim was to fully showcase the potential of MILKE products, therefore the brand’s flagship characteristics were employed to put finishing touches to the walls. Concrete wall covering gained black frames just as seen in the company’s logo, and was displayed in the pavilion to match its form.