Rastar R&D Headquarters
1855
192
9
Published:
  • Add to Collection
  • About

    About

    NOA is commissioned to design the R&D headquarters for Rastar. In collaboration with Greendwell, the design takes an environmental approach from … Read More
    NOA is commissioned to design the R&D headquarters for Rastar. In collaboration with Greendwell, the design takes an environmental approach from the beginning to drive building form and envelope design, the objective is to optimize building performance and human comfort in the context. Unlike the conventional large and deep office floor plate in the industrial campus, an atrium is introduced for better daylight penetration and natural ventilation during certain period of the year. A collaborative environment is also create with the circulation loop and functional boxes inside the atrium. The V shape of the massing frame the view towards the south and the interior court is unfolded to form a transparency statement from the approach road. Sustainability and creativity will become the new branding of the campus. Read Less
    Published:
In collaboration with GreenDwell

Project Team:
Larry Tsoi
Justin Law
Carman Hui