Herbestemming Kassencomplex Huissen
Herbestemming Kassencomplex Karstraat Huissen
Het kassencomplex aan de Karstraat in Huissen is onderdeel van een extensiveringsgebied voor de glastuinbouw. De gemeente Lingewaard heeft als partner van het Projectbureau Herstructurering Glastuinbouw een visie voor het gebied opgesteld die woningbouw mogelijk maakt aan een nieuw aan te leggen stratenpatroon.
De visie van Buro SRO richt zich op het behoud van het informele groene karakter. Belangrijk aspect van dat informele karakter is behoud van de heldere hiërarchie van wegen en semi-openbare paden en het mozaïek van woonkavels, weiden en bosjes. Door de aanleg van nieuwe wegen te voorkomen kan optimaal geprofiteerd worden van de kwaliteit van het gebied: informeel, groen, het gevoel van ‘vrij wonen’.
Buro SRO verzorgde het schetsidee, het ontwerp, het inrichtingsplan en bestemmingsplan, de kaveluitgifteprent en een 3d-verbeelding voor de verkoop.

Ontwerp:     Buro SRO
3D model:   Hans Kranenborg

Herbestemming Kassencomplex Huissen
0
28
0
Published:

Herbestemming Kassencomplex Huissen

0
28
0
Published:

Tools

Creative Fields