Visual identity Lanova Laadpalen - Let’s connect!Visual identity Lanova Laadpalen
Hét alternatief voor het 
kopen van laadpalen

De autoindustrie is om. De revolutionaire switch naar elektrisch rijden is nu echt in gang gezet. Vooruitlopend op wetgeving die verbrandingsmotoren in veel landen binnen afzienbare tijd in de ban doet, focussen fabrikanten zich inmiddels vrijwel uitsluitend op een toekomst met volledig elektrisch aangedreven modellen.

Deze elektrische revolutie zorgt ook buiten de autobranche voor de nodige spin-off. Lanova laadpalen zette al vroeg in op deze ontwikkeling en heeft inmiddels een paar jaar ervaring in het leasen en leveren van laadoplossingen op maat. Want een laadpaal aan huis of op het werk is dé manier om efficiënt gebruik te maken van je elektrische auto.
De door JA! ontwikkelde visuele identiteit kreeg een aangescherpte versie. Lanova werd een volwassen merk voor zowel business als consumenten, met een uitstraling die modern high-tech en tegelijkertijd toegankelijk en vriendelijk en oogt.

Diensten: 
Visie en strategiebepaling - positionering - propositie ontwikkeling - visuele identiteit - schrijfwijzer en merkverhaal - huisstijlontwikkeling - webdesign landingspaginaʼs

Credits:
Barbara Trienen (fotografie) - Stimmt (technische realisatie online) - Peter Spit (video)Visual identity Lanova Laadpalen - Let’s connect!
157
1.9k
5
Published:

Visual identity Lanova Laadpalen - Let’s connect!

Logotypes & Marks -- Tags design, designer, graphic, graphic design, color, colour, inspiration, logo, logofolio, branding, branding agency, pack Read More

157
1.9k
5
Published: