Cernell / Cernitol Novum


Uppdrag
Cernitol Novum är det bäst dokumenterade receptfria läkemedlet för godartad prostataförstoring, något som drabbar ungefär hälften av alla män över 50 år. Tyvärr är det få som känner till att läkemedlet. Det blev vårt uppdrag att öka kännedomen.

Lösning
Konceptet ”När prostatan styr och ställer” utgår från det jobbiga att leva med en förstorad prostata. Den gör sig påmind hela dygnet och en ev de vanligaste problemen är en störd nattsömn. Vi vill visa på det absurda i att låta sig styras av sin prostata, och att det kan vara enklare än man tror att bli vän med prostatan igen.
Platsanpassade annonser​​​​​​​
Annonser som hänger på toaletterna på Lindab arena, Rögle BK:s hemmaarena, och på Olympia i Helsingborg, HIF:s hemmaarena.
Hemsida och Facebook
 cernitol.se finns det man behöver veta om prostatan, godartade prostatabesvär och Cernitol Novum. Här finns även ett självtest som gör det lättare att lista ut om besvären beror på en godartad förstorad prostata. Vi har även tagit fram en Facebook-sida. Här finns tips, råd och sånt som gör det lättare att bli vän med sin prostata.
Cernitol Novum
0
22
0
Published:

Cernitol Novum

0
22
0
Published: