Cartells per la Diada Nacional de Catalunya de Badalona
Cartells per la Diada Nacional de Catalunya de Badalona
Carteles para el Día Nacional de Cataluña en Badalona
Posters for the Catalan National Day in Badalona
Des de 2012, la Comissió Onze de Setembre de Badalona (formada de manera plural per entitats veïnals, culturals, esportives i polítiques) confia en mi per dissenyar el cartell dels actes populars que se celebren en commemoració de la Diada Nacional de Catalunya. La comissió es caracteritza des del primer dia per lligar les reivindicacions socials amb les pròpies reivindicacions nacionals catalanes. El pa, com a símbol elemental de les reivindicacions obreres històriques, serveix de fil conductor per il·lustrar de forma al·legòrica altres reivindicacions, segons el context del curs polític de l'any en curs.

Desde 2012, la Comissió Onze de Setembre de Badalona (formada de manera plural por entidades vecinales, culturales, deportivas y políticas) confía en mí para diseñar el cartel de los actos populares que se celebran en conmemoración de la Fiesta Nacional de Cataluña. La comisión se caracteriza desde el primer día por enlazar las reivindicaciones sociales con las propias reivindicaciones nacionales catalanas. El pan, como símbolo elemental de las reivindicaciones obreras históricas, sirve de hilo conductor para ilustrar de forma alegórica otras reivindicaciones, según el contexto del curso político del año en curso.

Since 2012, the Onze de Setembre de Badalona commission (formed by neighborhood, cultural, sports and political groups) trusts me to design the poster of the popular events in commemoration of the Catalan National Day. This plural commission wants link social claims with Catalan national claims. The bread, as an elementary symbol from the historical workers claims, serves as a common thread to illustrate other claims, in metaphorical way, according to the policital context of the year.

Cartells per la Diada Nacional de Catalunya de Badalona
5
273
0
Published:

Cartells per la Diada Nacional de Catalunya de Badalona

Cartells per la comissió unitària que celebra els actes a Badalona al voltant de la Diada Nacional de Catalunya l'onze de setembre.
5
273
0
Published:

Creative Fields