Det Digitale Kørekort
Et digitalt kørekort kan være tilgængeligt som et Pass enten via Apple Wallet eller Google Wallet, for simpel adgang. Alternativet er en native App til både Android og iOS.

Ideen bag et digitalt kørekort, er at følge alt det andet der flytter til mobilen, såsom betalingskort, medlemskort, billetter og nøgler. Det giver brugeren en samlet løsning for alle tidligere indhold i en pung, for lettere adgang og mere mobilt.
Sikkerhed

Et digitalt kørekort, har ikke til formål at eksponere eller komprimere ydereligere personlig data, end andre digitale løsninger.

I takt med udrulning af nye værktøjer for Politiet, bør det også gå hånd i hånd med borgernes muligheder - samtidig kan det enkeltgøre Politiets arbejde ved let at scanne det digitale kørekort med en unik stregkode - der kun kan læses af Politiets mobile system. (Dvs. ingen personlige oplysninger i stregkoden, men et unikt ID). Der straks via deres system kan tjekke personen, og fremvise kendt billede, eksempelvis.
Deployment (Validering)

Det digitale kørekort kan hentes via en selvstændig App eller via web, hvor login og validering sker via MitID (tidl. NemID) -
hvorfra det så kan tilføjes til Wallet i både iOS & Android. 
Det skal dels sikre, at et digitalt kørekort kun kan hentes af den rette person, samt at det kun kan hentes på en enhed af gange. En sikker distribution via SSL forbindelse og CPR-validering. I tilfælde af ny enhed, bortfalder tilladelsen på tidligere enheder.
Oplæg til Digitaliseringsstyrelsen & Rigspolitiet. Koncept 2017. Ingen relation.
Det Digitale Kørekort
6
245
0
Published:

Det Digitale Kørekort

Et aften projekt, og et oplæg til udfordringen om et digitalt kørekort. Der skal give kørtkortsholdere lettere adgang og mindre binding til et pl Read More
6
245
0
Published:

Tools

Creative Fields