• Add to Collection
  • About

    About

    For å promotere DNBs sponsorat av Øyafestivalen utviklet vi en programvare som hentet bilder fra Instagram og sendte de trådløst til tre spesialm… Read More
    For å promotere DNBs sponsorat av Øyafestivalen utviklet vi en programvare som hentet bilder fra Instagram og sendte de trådløst til tre spesialmodifiserte polaroid-skrivere. Videre lanserte vi hashtaggen #Øyablikk. Brukte du denne ble bildet ditt skrevet ut på DNBs stand. Read Less
    Published:
Brief:
DNB var hovedsponsor for årets Øyafestival. Sponsoratet var en del av satsningen på unge (Boliglån og innboforsikring for unge etc). En stor stand ble bygget, med ulike aktiviteter, bankrådgivning og utdeling av freebies. Vår oppgave var å drive folk til standen.

Idé:
Øyapublikummet er en trendy gjeng. De liker å ta bilder med retroeffekter, og til det bruker mange Instagram. Vår spådom var at tettheten instagrambrukere ville bli temmelig høy på Øya – så vi bestemte oss for å gjøre disse til vår målgruppe.

Vi utviklet en programvare som hentet bilder fra Instagram og sendte de trådløst til tre spesialmodifiserte polaroid-skrivere. Videre lanserte vi hashtaggen #Øyablikk, og promoterte denne på festivalens område. Brukte du hashtaggen ble bildet ditt skrevet ut på standen.

Effekt:
4000 bilder ble tagget med #Øyablikk og skrevet ut.
Festivalens egen hashtag, #Øya2012, ble til sammenligning brukt rundt 3000 ganger.

15 000 festivaledeltakere tok turen innom DNB standen – hver dag.