• Add to Collection
  • About

    About

    Седма самостојна изложба - ,,Космички квадратчиња " , 180 минијатури , комбинирана техника , 15x15 cm, изработени во период од 2015-2017 година .… Read More
    Седма самостојна изложба - ,,Космички квадратчиња " , 180 минијатури , комбинирана техника , 15x15 cm, изработени во период од 2015-2017 година . Изложбата се отвори на 23 јуни 2017 (десет години после првата самостојна изложба на истото место -Салон на друштвото на ликовни уметници на Битола) како дел од настанот за десетгодишен јубилеј на Лајонс клуб Битола со десет различни изложби на десет локации низ Битола во еден ден . Read Less
    Published: