• Add to Collection
  • About

    About

    A small renovation for an office at a large intersection. The client required working area, meeting area and waiting area. The question was how t… Read More
    A small renovation for an office at a large intersection. The client required working area, meeting area and waiting area. The question was how to cluster these functions without compartmentalising the space? Our solution was the use of vertical pivoting fins that partition the space without enclosing it. We used the same fixed fins for shop front display. Read Less
    Published:
A small renovation for an office at a large intersection. The client required working area, meeting area and waiting area. The question was how to cluster these functions without compartmentalising the space? Our solution was the use of vertical pivoting fins that partition the space without enclosing it. We used the same fixed fins for shop front display.