user's avatar
Dormitor casa stil clasic
Cand spunem  design interior case clasice in marea majoritatea cazurilor ne gandim la  un lucru sau de ce nu la un spatiu amenajat  intr-un mod foarte pompos ce  ne duce cu gandul la palatele marilor imparati din trecut in care aurul si pietrele pretioase tronau la fiecare colt .
Ei bine designerii nostri vad stilul clasic in felul urmator : Un concept  cu totul si cu totul deosebit ce va poate invalui  locuinta intr-un val de rafinament ,originalitate ,stil ,eleganta si  finete.
Promptitudinea  proiectelor  de amenajare interioara in stil clasic va ofera o perspectiva  cat mai larga in legatura cu  modul in care va arata casa dumneavoastra la finalizarea proiectului .
Luxul automat are nevoie intai si intai de eleganta  dar de cele mai multe ori eleganta unei case decorata  in stil clasic de lux este o eleganta placuta, primitoare si extrem de atragatoare care te face sa te simti bine  in propria ta casa.
Designerii nostri  va ofera un tip de eleganta dusa spre tiparul rafinamentului mai mult decat un stil ce se bazeaza numai pe exagerari si pe elemente decorative  uriase ,stralucitoare, dominante care iti iau ochii si care la un moment dat pot contribui la starea de stres a celui ce se afla in locuinta respectiva.
O eleganta care te reprezinta atat pe tine cat si pe cei care iti calca pragul. O eleganta care te face sa te simti bine in orice moment  al vietii tale, prin intermediul  energiilor care se transmit intre tine si spatiul in care te afli .
Portofoliu design interior case Bucuresti realizate de echipa Nobili Design.

Dormitor casa stil clasic
3
35
0
Published:

Dormitor casa stil clasic

3
35
0
Published:
Attribution, Non-commercial, No DerivativesAttribution, Non-commercial, No DerivativesAttribution, Non-commercial, No Derivatives