user's avatar
Casa amenajata in stil clasic - Design interior
Nobili Design ofera servicii de proiectare si design interior pentru sectorul rezidential{case, vile, apartamente} si sectorul comercial {Hotel, Restaurant, Cafenea, Bar, Club} in Braila, Bucuresti, Constanta si alte locatii in tara.
Pe parcursul derularii proiectului vom asista fiecare etapa de desfasurare, incepand de la amenajarile interioare si terminand cu partea de achizitii a materialelor pentru finisaje si decoratiuni. Astfel punem la dispozitia clientilor oferta de materiale cuprinsa in proiectul 3 D: mobila italiana,  electrocasnice incorporabile, gresie si faianta, materiale textile decorative, produse atat din tara cat si in strainatate. Daca lucrarile se desfasoara conform mapei de proiect care contine toate datele si informatiile necesare punerii in practica a proiectului de design, atunci cu siguranta realitatea si rezultatul final vor fi spectaculoase. Oferim clientilor nostri posibilitatea de a alege pachetul de servicii potrivit nevoilor sale, astfel am creat pachetul standard si premium. Proiect design interior casa clasica Braila.
Pachetul Standard Planificarea si optimizarea spatiului, proiectare 3D, proiectare mobilier, mapa de proiect ( schite, planuri si masuratori cu produsele si materialele adaugate in proiectul de design). Pachetul Premium Planificarea si optimizarea spatiului, proiectare 3D, proiectare mobilier, mapa de proiect ( schite, planuri si masuratori cu produsele si materialele adaugate in proiectul de design). Management de proiect – furnizare de produse si materiale. Amenajari interioare, finisaje si decoratiuni interioare.

Casa amenajata in stil clasic - Design interior
4
127
0
Published:

Casa amenajata in stil clasic - Design interior

4
127
0
Published:
Attribution, Non-commercial, No DerivativesAttribution, Non-commercial, No DerivativesAttribution, Non-commercial, No Derivatives