Play True - World Anti-doping Agency Campaign

– CAT
'Play true' és la darrera campanya que ha posat en marxa l'Agencia Mundia Antidopatge, on es busca comunicar el joc net en l'àmbit esportiu. Per aquest projecte s'ha realitzat una  ilustració i l'animació molt neta, per remarcar el missatge de la campanya general. Formes geomètriques amb curves suaus i moviment fluid per ajudar a crear un ambient amigable i proper. 

– ESP
'Play true' es la última campaña que ha puesto en marcha la Agencia Mundia Antidopaje, donde se busca comunicar el juego limpio en el ámbito deportivo. Para este proyecto se ha realizado una ilustración y la animación muy limpia, para remarcar el mensaje de la campaña general. Formas geométricas con curvas suaves y movimiento fluido para ayudar a crear un ambiente amigable y cercano.

– ENG
'Play true' is the last campaign launched for Mundial Anti-Doping Agency, which seeks to communicate fair play in sport. This project has made with a very clean illustration and animation to highlight the overall campaign message. I chose geometric shapes with soft curves and fluid movement to help create a friendly and close.


Motion 'Play True' Campaign for World Anti-Doping Agency.

Client : World Anti-Doping Agency
Agency : JTA Design
Concept & Direction : JTA Design
Design : Isaac Claramunt
Animation : Isaac Claramunt
Audio : JTA Design

Watch full video at: www.wada-ama.org
or youtu.be/c6j-4j72Ypg


Say hi! 👋🏻Play True - World Anti-doping Agency Campaign
66
469
7
Published:

Play True - World Anti-doping Agency Campaign

66
469
7
Published:

Tools