• Add to Collection
  • About

    About

    We were asked to transform a raw, full-floor space in a building in Manhattan’s Meatpacking District for a New York-based company. They sought an… Read More
    We were asked to transform a raw, full-floor space in a building in Manhattan’s Meatpacking District for a New York-based company. They sought an office that included both collaborative work stations and private rooms. We designed custom work stations that encourage communication and integrate living plant systems, pointing to the company’s commitment to the environment. A series of discrete sliding doors allows for private meetings within the open-plan space. Polished concrete floors and floor-to-ceiling windows frame sweeping views of the city and bring a sense of refined professionalism to the entire office. Read Less
    Published:
Environmental issues are central to the mission of this New York-based foundation. For the foundation’s Manhattan Meatpacking District office, our design underscores those values. For the raw, full-floor space, we created an office of collaborative work stations and private rooms, with natural light flooding the expansive volume to create a connection to the world outside and enhance life and work within.

Custom workstations encourage communication within the open, airy office space. Living plant systems convey the company’s deep commitment to the environment. Polished concrete floors and floor-to-ceiling windows frame sweeping views of the city—including the High Line, whose prominent framing further speaks to the coexistence of urban life and lush nature—and bring a sense of refined professionalism throughout.