Avantajele unui costum de baie din doua piese
Avantajele unui costum de baie din doua piese

Vara este sezonul in care ne distram la piscina, la strand si la mare. Iar pentru asta avem nevoie de un costum de baie pe masura, care sa ne avatajeze silueta. O varianta excelenta o reprezinta costumul de baie din doua piese, pentru ca se potriveste la toate tipurile de silueta, fiind indicat atat femeilor inalte, cat si celor scunde.

Efectul de subtiere a taliei

Costumele de baie din doua piese care au slipul cu talie inalta sunt ideale daca vrei sa ai o talie de viespe, pentru ca au efect de subtiere a mijlocului. Cea care alege sa poarte un astfel de costum va arata senzational. Sutienul trebuie sa aiba cupele un pic mai mari, sa acopere foarte bine sanii, pentru ca efectul sa fie unul cu adevarat uimitor.

Un costum de baie din doua piese poate sa aiba absolut orice culoare, de la alb, pana la negru sau verde. Conteaza ca persoana care il poarta sa se simta foarte bine indiferent de nuantele alese. Daca esti o persoana mai plinuta, alege costume de baie cu linii verticale, iar in cazul in care ai o silueta de vis, sa stii ca pentru tine sunt potrivite dungile orizontale. Dungile sunt intotdeauna la moda pentru costumele de baie, precum si imprimeurile florale.

Poti alege un bikini care sa aiba o culoare puternica, in timp ce sutienul sa fie intr-o nuanta mai stearsa. Nu este necesar ca bikinii si sutienul sa aiba aceeasi culoare, poti sa incerci si nuante diferite, care sa te puna pozitiv in evidenta.

Costumele de baie din doua piese pot fi confectionate si din dantela, acestea sunt fine si delicate. Insa si cele brodate sunt la moda si fac orice femeie sa arate perfect atunci cand le poarta, dar si sa sa se simta unica.

Ca sa dai un aer misterios tinutei, poti trece pe deasupra costumului de baie un sal sau poti pune o rochie de plaja din dantela. Cu o rochie de plaja din dantela poti sa creezi si o imagine sexy, care sa te puna in evidenta. Cu cat trupul este mai bronzat, cu atat mai bine vor arata pe tine costumele de baie, imaginea ta va fi una perfecta, ca a unei adevarate dive!
Avantajele unui costum de baie din doua piese
1
30
0
Published:

Avantajele unui costum de baie din doua piese

1
30
0
Published:

Creative Fields