Fotograf bryllup
De forskellige fotografiske grene
find lige præcis den fotograf du søger

Her følger en liste over de forskellige betydninger eller beskrivelser, der anvendes i vores registreringer. De viser, hvilke typer af fotografering fotografer specialiserer sig i eller i stand til at gøre:


Luftfart fotograf
Luftfart fotografering er den handling at tage billeder af fly, enten under flyvning eller på jorden.


Arkitektonisk fotograf
Arkitektonisk fotografering er specialiseret fotografering af strukturer. Det indebærer specielle linser og teknikker til at skildre de emner i det rette perspektiv, og uden fotografisk forvrængning. Det er primært beskæftiger sig med præcis skildring af strukturen, snarere end kunstneriske værdi.


Oprigtige fotografer
Candid fotografering er fotografering, der fokuserer på spontanitet snarere end teknik, om nedsænkning af et kamera i begivenhederne snarere end at fokusere på at oprette en iscenesat situation eller på at forberede en langvarig kamera setup.


Cloudscape fotografer
Cloudscape fotografering er fotografering af skyer eller himmel. Fotografen normaly indfanger usædvanlige cloud former og farver.

Digiscoping
Digiscoping er en neologisme for aktiviteten af ​​at bruge et digitalt kamera til at optage fjerne billeder ved at koble det med en optisk teleskop.


Dokumentarfilm fotografer
Dokumentar fotografering henviser sædvanligvis til en populær form for fotografering bruges til at krøniken betydningsfulde og historiske begivenheder. Det er typisk dækket i professionel fotojournalistik, men det kan også være en amatør, kunstnerisk eller studerende pusuit.


Erotisk fotograf
Erotisk fotografering er en stil af kunst fotografering af et erotisk, seksuelt orienteret og endda seksuelt provokerende karakter. Selvom emnerne for erotisk fotografering er normalt helt eller hovedsagelig afklædte, det er ikke et krav. Erotiske fotografier bør skelnes fra pornografisk fotografi, som er af en seksuelt art.


Modefotograf
Modefotografi er en genre af fotografering afsat til visning tøj og andre modeprodukter. Modefotografi er oftest udføres for reklamer eller modemagasiner som Vogue, Vanity Fair, eller Allure. Over tid har modefotografi udviklet sin egen æstetik, hvor tøj og mode er forstærket af eksotiske steder og historie linjer eller kunne have store modeller med forskellige køretøjer eller dyr bare for at være en iøjnefaldende effekt.


Kunstfotograf
Fin kunstfotografi refererer til fotografier, der er oprettet i overensstemmelse med den kreative vision af fotografen som kunstner. Fin kunstfotografi står i kontrast til fotojournalistikken, som giver visuel støtte for historier, hovedsageligt i de trykte medier, og kommerciel fotografering, det primære fokus er at sælge produkter eller tjenesteydelser.


Fire fotograf
Fire fotografering er den handling at tage fotografier af brandslukning. Individer, der praktiserer denne form for fotografering kaldes brand fotografer.


Mad fotografer
Mad fotografering er en stadig liv specialisering af kommerciel fotografering, sigter mod produktion af attraktive fotografier af fødevarer til brug i annoncer, emballage, menuer eller kogebøger. Professionel mad fotografering er et samarbejde, som oftest involverer en art director, en fotograf, en fødevare stylist, en prop stylist og deres assistenter.


Forensic fotograf
Forensic fotografering (undertiden benævnt retsmedicinske billeddannelse eller gerningssted fotografering) er kunsten at producere en nøjagtig gengivelse af et gerningssted eller en ulykke scene til fordel for en domstol eller for at hjælpe med undersøgelsen.


Glamour fotografer
Glamour fotografering er en genre af fotografering, hvor de emner, som regel kvindelige, er portrætteret i en romantisk eller seksuelt dragende måde. Emnerne kan være fuldt påklædt eller seminude, men glamour fotografering stopper op for bevidst at vække beskuerens og i stedet skildrer modellen som fokus for tilbedelse.


Portræt fotografer
Et hoved skud er en fotografisk teknik, hvor fokus for fotografiet er en persons ansigt. Headshot er i det væsentlige den samme som portrættet. Men, headshot er et billede, der skildrer mennesker som de er, og er mere af en 'krus skud', men simple eller stiliserede det kunne være. Betragtninger, vil et portræt ofte "skildre» den person, med elementer af sit liv, såsom hans arbejde, renter mv


Landskab kunstfotografer
Landskab kunst er et begreb, som dækker skildringen af ​​natur såsom bjerge, dale, træer, floder og skove, og især kunst, hvor hovedmotivet er en bred opfattelse, med dets elementer arrangeret i en sammenhængende komposition.


Landskab fotograf
Landskabsfotografering er en genre til formål at vise forskellige rum i verden, til tider stort og uendelig, men andre gange mikroskopisk.


Naturfotograf
Natur fotografering refererer til en bred vifte af fotografering taget udendørs og afsat til visning af naturlige elementer såsom landskaber (Se Landscape Photography), dyreliv, planter og nærbilleder af naturlige scener og teksturer. Naturfoto tendens til at lægge større vægt på den æstetiske værdi af fotoet end andre fotografering genrer, såsom fotojournalistik og dokumentarfilm fotografering.


Social fotograf
Social fotografering er en underkategori af fotografering med fokus på teknologi, interaktion og aktiviteter af enkeltpersoner, der tager fotografier.


Nude fotograf
Nøgen fotografering er en stil af kunstfotografi, der afbilder den nøgne menneskelige krop som en undersøgelse. Nude fotografering bør skelnes fra erotisk og glamour fotografering, der har en seksuelt orienteret komponent eller understreger modeller seksualitet.


Old-tid fotograf
Old-tid fotografering, også kendt som antikke og morskab fotografering, er en genre af nyhed fotografering. Old-tid fotografering giver forbrugerne mulighed for at optræde som hvis for et antikt foto i kostumer og rekvisitter fra en bestemt periode, undertiden trykt i sepia tone at give foto en vintage look.


Fotojournalistikken
Fotojournalistikken er en særlig form for journalistik (den indsamling, redigering og præsentation af nyheder materiale til offentliggørelse eller udsendelse), der skaber billeder for at fortælle en nyhedshistorie. Det er nu normalt forstås kun at referere til stillbilleder, men i nogle tilfælde Udtrykket refererer også til video bruges i broadcast journalistik.


Portrætfotograf
Portræt fotografering eller portrætter er indfangning ved hjælp af fotografering til ligheden mellem en person eller en lille gruppe mennesker (en gruppe portræt), hvor ansigtet og udtryk er fremherskende. Målet er at vise lignelse, personlighed, og selv stemningen i emnet.


Sports fotograf
Sports fotografering refererer til genren af ​​fotografering, der dækker alle former for sports.In de fleste tilfælde, er det en gren af ​​photojournalism.The vigtigste anvendelse af sportsfotografering er til redaktionelle formål, dedikerede sportsfotografer normalt arbejde for aviser, større nyhedsbureauer eller dedikeret sport magasiner. Men sportsfotografering også brugt i reklameøjemed både at opbygge et brand og samt at fremme en sport på en måde, som ikke kan opnås ved redaktionelle midler.


Stadig liv fotograf
Stadig liv fotografering er skildringen af ​​livløse emne, mest typisk en lille gruppering af objekter. Stadig liv fotografering, mere end andre typer af fotografering, såsom landskab eller portræt, giver fotografen større spillerum i arrangementet af designelementer i en komposition.


Stock fotograf
Stock fotografering er levering af fotografier licenseret til specifikke anvendelser. Det bruges til at opfylde behovene hos kreative opgaver i stedet for at ansætte en fotograf. I dag kan stock billeder blive præsenteret i søgbare online databaser. De kan købes og leveres online. Ofte fremstilles de i studier ved hjælp af en bred vifte af modeller udgør som professionelle, stereotyper, der udtrykker stereotype følelser og fagter eller indebærer kæledyr.


Street fotograf
Street fotografering er en form for dokumentarisk fotografi, der indeholder fag i oprigtige situationer i offentlige steder såsom gader, parker, strande, indkøbscentre, politiske konventioner og andre indstillinger.


Travel fotograf
Travel fotografering er en underkategori af fotografering indebærer dokumentation af et områdes landskab, mennesker, kulturer, skikke og historie.


Underwater fotograf
Underwater billeddannelse betragtes som en særligt udfordrende område af fotografering, da det kræver meget specialiseret udstyr og teknikker til at blive en succes. På trods af disse udfordringer, giver det mulighed for mange spændende og sjældne fotografiske muligheder. Dyr, såsom fisk og havpattedyr er de mest almindelige fag, men fotografer også forfølge skibsvrag, undersøiske grotte systemer, undersøiske "landskaber", og portrætter af kolleger dykkere.


Folkesprog fotograf
Folkesprog fotografering eller amatør fotografering henviser til oprettelsen af ​​fotografier af amatører eller ukendte fotografer, der tager hverdagen og fælles ting som fag.


VR fotograf
VR fotografering, eller virtual reality fotografering, er en teknik, der gør det muligt interaktive visning af vidvinkel panorama fotografier. Et VR Fotografi er generelt en bred fotografisk billede omfatter et 360 graders cirkel, men kan også omfatte et helt sfærisk visning. VR fotografering er kunsten at fange eller skabe et komplet scene som et enkelt billede, som det ses, når den roterer omkring en enkelt central position. Normalt skabt ved at sammenstrikke en række fotografier taget i en multi-rækket 360 graders rotation, hele billedet kan også være en helt computer genereret effekt, eller en sammensætning af rigtigt ord fotografering og computer genererede objekter.


War fotograf
War fotografering optager billeder af væbnede konflikter og livet i krigshærgede områder. Den fotografering af krig skildrer krigens terror blandet med handlinger offer. Forskellige til malerier eller tegninger af krig, er fotografiske billeder ikke let ændres, men i nogle tilfælde, fotografer manipulere emner og scener afbildet i et værk, hvilket resulterer i et billede, der ikke er helt objektiv karakter.


Bryllupsfotograf
Bryllupsfotografering er fotografering af aktiviteter vedrørende bryllupper. Den omfatter fotografier af par før ægteskabet (for meddelelser, Portrait Displays, eller Takkekort) samt dækning af brylluppet og receptionen (undertiden benævnt bryllup morgenmad i ikke-amerikanske lande). Det er en stor kommerciel bestræbelse, der understøtter størstedelen af ​​indsatsen for mange fotografering studier eller uafhængige fotografer.Wildlife fotograf
Wildlife fotografering er den handling at tage billeder af dyrelivet. Wildlife fotografering betragtes som værende en af ​​de mere udfordrende former for fotografering. Samt behov sunde tekniske færdigheder, såsom at være i stand til at eksponere korrekt, naturfotografer generelt brug for gode felt håndværksmæssige færdigheder.
Fotograf bryllup
1
87
5
Published:

Fotograf bryllup

find danmarks bedste fotograf til bryllup her
1
87
5
Published:

Creative Fields