WEEK
__________________________________________________________________________________

Designer: S. Gotvyansky, M.Temnikov, O.Teslia
Location: Ukraine, Dnipro, Yavornytskoho av. 46 D 
Year: 2017
Photos: O. Anhelovskyi

At the beginning of 2017 we received a commission on an interior project for a shop of clothes for women. The store is located inside a soviet building from the 1950s. 
After the beginning of work we found out that this place has a long story of being rented. Each previous tenant changed, moved, built and painted something. It occurred that under finishing there are wall of red bricks, colored beams, picturesque ceiling. We decided not to hide them. But still the main thing in a clothes store is clothes. 
From the floor to the level of two meters rises white wall, so nothing prevents clothes from being exposed neatly. And above this wall we can observe history of the place as it was. 

The main advantage of this design is combination of style, speed and economical efficiency, because the project was completed only in two months.
 And because of exposition of the constructions we managed to decrease expenses on finishing. 

 Also a small coffee house is located inside of the store where you can make a break between fitting and shopping. 

__________________________________________________________________________________

Дизайн: C. Готвянський, М. Темнiков, О. Тесля
Місце розташування: Україна, м. Дніпро, проспект Дмитра Яворницького, 46Д
Рік: 2017
Фотограф: О. Ангеловський

На початку 2017 року до нас звернулись клієнти із замовленням на дизайн інтер’єра магазина жіночого одягу. Приміщення знаходиться у будинку середини 20-го сторіччя.

 Після початку роботи виявилось, що це приміщення має довгу історію існування у аренді. Кожен минулий арендатор щось змінював, пересував, будував, фарбував. Виявилось, що під оздобленням знаходяться стіни з червоної цегли, кольорові балки, живописна стеля. Ми вирішили не ховати їх. Але все ж головне у магазині одягу – одяг. Від підлоги на два метри виростає біла стіна, щоб нічого не заважало експонуванню одягу. А вище ми можемо спостерігати історію місця як є.

 Найголовніша перевага цього дизайну – поєднання стилю, швидкості та економії, адже проект було завершено протягом двох місяців, а через відкриття конструкцій вдалося зменшити витрати на оздоблення. 
Також у магазині знаходиться невеличка кав’ярня, де можна зробити перерву між примірками та шопінгом.