• Add to Collection
  • Tools Used
  • About

    About

    KUKA — это мастерская нескучных букетов из всего. Владелец мастерской Карина Куликова делает волшебные подарки из цветов, фруктов, алкогольных и … Read More
    KUKA — это мастерская нескучных букетов из всего. Владелец мастерской Карина Куликова делает волшебные подарки из цветов, фруктов, алкогольных и безалкогольных напитков, сладостей и других продуктов. Название состоит из инициалов владелицы "КУ"- Куликова, "КА" - Карина. Совершенно кстати оно созвучно с глаголом "cook" (готовить), так как букеты Карины состоят из цветов в меньшей степени — в основном из продуктов и фруктов. Коктейль из ингредиентов букетов лёг в основу визуальной идентификации. Логотип и элементы стиля собраны из абстрактных плодов, листочков и лепестков. Подобный подход позволил добиться одинакового восприятия названия как на латинице "KUKA", так и в кириллице варианте "КУКА". Read Less
    Published:
KUKA | Fruit & food bouquets


KUKA is a workshop of not dull unions from everything.
The owner of a workshop Karina Kulikova makes magic gifts from flowers, fruit, alcoholic and soft drinks, sweets and other products.

The name consists of initials of the owner of "KU" - Kulikova, "KA" - Karina.
Absolutely by the way it is conformable with the verb "cook" as Karina's unions consist of flowers to a lesser extent — generally from products and fruit.

Cocktail from ingredients of unions formed the basis of visual identification.
The logo and elements of style are collected from the abstract fruits, leaflets and lobes. Similar approach allowed to achieve identical perception of the name both in Latin of "KUKA", and in cyrillic option of "KУKA".