Ésdissabte #14

Ésdissabte és una iniciativa dels alumnes i pels alumnes de disseny que pretén acostar, dins la intensa rutina de treball de la setmana, experiències d'estudis, dissenyadors, col·lectius i artistes a les nostres futures generacions.

En aquesta 14° edició es conviden diferents dissenyadors a fer petites conferències al voltant d'un tema principal: què van ser en un passat per entendre què són actualment i poder entreveure què creuen que els hi espera en un futur. A partir d'aquest tema s'elabora el concepte i la gràfica, que dóna lloc a la metàfora "passat/futur".

Es tracta d'un esdeveniment amb poc pressupost on és necessari aprofitar al màxim tots els recursos. És per això que es parteix del format que hi ha més a l'abast de qualsevol universitat; el format DIN. Partint d'aquest format es creen tots els pòsters, que poden escalar-se en formats més grans o més petits en funció del que interessi. Aquesta "dissecció" permet que el pòster pugui adaptar-se en diversos suports.
Ésdissabte #14
51
526
4
Published:

Ésdissabte #14

Ésdissabte és una iniciativa dels alumnes i pels alumnes de disseny que pretén acostar, dins la intensa rutina de treball de la setmana, experièn Read More
51
526
4
Published: