#Μυθhistorία σε 28 πράξεις με τίτλο «Η ΑΛΛΗ ΘΑΛΑΣΣΑ».
EBOOK
www.theopap.com
Σχεδίασα την ψηφιακή, οπτική ταυτότητα του Θοδωρή Παπαϊωάννου. Συνίσταται σε μία δυναμική ιστοσελίδα όπου μπορεί κανείς να διαβάσει σε μορφή e-book την #Μυθhistorία σε 28 πράξεις του συγγραφέα με τίτλο «Η ΑΛΛΗ ΘΑΛΑΣΣΑ».

Το ύφος του project φλερτάρει με τον φουτουρισμό. Θεώρησα ότι μέσω της χρήσης συμβόλων και λίγων βασικών χρωμάτων, το έργο καθίσταται πιο άμεσο και οικείο στον αναγνώστη. Το project πραγματοποιήθηκε αφιλοκερδώς, χάριν τιμητικής συμμετοχής.
Ας διαβάσουμε κάποιους στίχους που ξεχώρισα, για να πάρετε μια ατμόσφαιρα από το μυθιστόρημα. 

Ο πόλεμος μέσα στον άνθρωπο είναι κάτι το αναπότρεπτο. Είναι η σχέση με την έννοια της αέναης ροής. Άλλοι την προσλαμβάνουν διαισθητικά, άλλοι τη διανοούνται. Αυτή άγει στη θέσπιση της πραγματικότητας από το παράδοξο πλάσμα. Αυτή ωθεί τον πίθηκο του διαστήματος να γράψει μουσική.

Η ροή – φθορά και ωραιότητα. Η διαδοχή – ασυνεχές άγγιγμα φωτός σε υλοποιημένες ιδέες που μεταβάλλονται απειροελάχιστα. Αυτό που αγγίζει, επηρεάζεται και αυτό κάθε φορά από το αντικείμενο του αγγίγματος – ίσως και πιο ανεπανόρθωτα, ο θύτης από το πρόσωπο του θύματος, ένας βάρβαρος εραστής από μια τρυφερή ερωμένη, το καράβι από τη θάλασσα, όσο κι αν πρόσκαιρα πετυχαίνει ένα βάναυσο σχίσιμο στο γαλανό της μπούστο.


Δημιουργία δυναμικής ιστοσελίδας.
Η δυναμική ιστοσελίδα αποτελείται από περιεχόμενο που μπορεί να ανανεώνεται σε τακτά χρονικά διαστήματα, είτε από τον ιδιοκτήτη της ιστοσελίδας, είτε από άλλους χρήστες που έχουν το σχετικό δικαίωμα. Αυτό επιτυγχάνεται με ένα σύστημα διαχείρισης περιεχομένου που διαθέτει. Επίσης, σε αντίθεση με τη στατική ιστοσελίδα, η δυναμική μπορεί να έχει χαρακτηριστικά που επιτρέπουν στους χρήστες της να αλληλεπιδρούν με το περιβάλλον της (για παράδειγμα, ένας χρήστης μπορεί να εγγραφεί σε ένα forum και έτσι να μπορεί να προσθέτει άρθρα).

Τέλος, μια δυναμική ιστοσελίδα επιτρέπει τη την αυτόματη ανανέωση περιεχομένων, χρησιμοποιώντας εξωτερικές πηγές. Τα χαρακτηριστικά αυτά της δυναμικής ιστοσελίδας την έχουν καταστήσει την πιο δημοφιλή στις μέρες μας, όσο αυξάνονται οι ανάγκες διάδρασης μεταξύ των επιχειρήσεων και των πελατών τους.
#Μυθhistorία σε 28 πράξεις με τίτλο «Η ΑΛΛΗ ΘΑΛΑΣΣΑ».
1
23
0
Published:

#Μυθhistorία σε 28 πράξεις με τίτλο «Η ΑΛΛΗ ΘΑΛΑΣΣΑ».

1
23
0
Published:

Creative Fields