• Add to Collection
  • About

    About

    Total identity project for a light architecture company.
    Published:
Styling LS2 (light architects)
A project by Nevedesign
Dutch only
 
Ls2 of Lichtstudio Kwadraat heeft alle kennis op het gebied van verlichting. Zowel voor particulieren als bedrijven werden reeds vele (grote) projecten gerealiseerd in binnen- en buitenverlichting. Ze werken alleen met de beste producten voor het mooiste eindresultaat. Dit niveau wilden ze ook uitstralen met de nieuwe styling.

Bij de typografie staat rechtsboven het logo, normaal de locatie van de 2 in het kwadraat, een beeldelement. Dit is opgebouwd uit 3 evenredige vierkanten die het kwadraat zijn van het 'uitgespaarde' kleine vierkantje. Het kleine vierkantje staat in deze voor de lichtbron die bij elke verlichting aanwezig is en uitstraalt.

Binnen de styling zijn er 4 verschillende beeldelementen die gecombineerd kunnen worden namelijk: blauw = exterieur, architectonische buitenverlichting, geel = interieur, sfeer en architectonische binnenverlichting, rood = actie, aanduidingsverlichting en accenten, groen = tuinverlichting. Dit komt allemaal tot uiting in de huisstijl, mailing en website die voor Lichtstudio Kwadraat werden gerealiseerd.