Een vlooi in a uur
Je man is jarenlang een viriele minnaar geweest en ineens is hij uitgedroogd.
Wat scheelt er ? Bedriegt je man je?
Mevrouw Raymonde Chandebise verkeert in de veronderstelling dat haar man vreemd gaat en wordt gesterkt in die vermoedens wanneer zij tussen de post van haar man een pakje vindt met daarin een paar van zijn bretellen. De afzender van dit pakje is een hotel dat niet direct bekend staat als een familiepension… Om achter de volledige waarheid te komen doet ze een beroep op de diensten van haar beste vriendin, de Spaanse Lucienne Homenides de Histangua. Ze spannen een valstrik waarin uiteindelijk alle personages betrokken worden.
Misverstanden, grappige toestanden en verwikkelingen alom dus!

In 'N Vlooi In A Uur' wijst Feydeau ons op de schijnheiligheid van de bourgeoisie aangaande seksuele taboes. Deze worden alleen doorbroken als niemand toekijkt. De grappige dialogen, de prachtige kostuums en het imposante decor zullen gegarandeerd zorgen voor een onvergetelijke avond toneelplezier.
Auteur: Georges Feydeau 
Vertaling en bewerking: Marc Bober 
Colofon
Regie: Marc Bober
Assistentie: Monique Boonen
Spel:  Elie Devuyst, Robert Delathouwer, Niki D’Heere, Anouk Van Doosselaer, Guido Goovaerts, Luc Christiaens, Chantal Vermeir, Alain Beeckmans, Kathleen Seghers, Josy Restiaen, Ani Leroy, Patrick Peeters, Carlo Otten en Fred De Keersmaecker

Decorontwerp: Barbara Vandendriessche
Kostuums: Chris Snik
Muziekcompositie: Peter Spaepen & zang : Karla Verlie 
Rekwisieten: Hélène Meylemans
Lichtontwerp: Jaak Van de Velde
Make-Up: Gerlinde Vervenne i.s.m. Mich Gozin
Productiebeeld: DeMarck (Marc Daniëls)
Productie: Geert Dehaes

Een vlooi in a uur
1
32
0
Published:

Een vlooi in a uur

Brussels Volkstheater
1
32
0
Published: