Ανάλυση λογοτύπου
Το λογότυπο -τύπος του λόγου -προέρχεται από το όνομα Κωνσταντίνος Ιγνατίου. Δανείστηκα από την ελληνική γλώσσα, τα δυο αυτά υπέροχα γράμματα. Το αποτέλεσμα Κ το οποίο έχεις κείνες κάθετες και οριζόντιες διελεύσεις με το Ι και Κ, δόθηκε ιδιαίτερη προσοχή στην γραμματοσειρά η οποία δημιουργήθηκε με σκοπό την διαμόρφωση του συνολικού αποτελέσματος.

Έπειτα πρόσθεσα μια νέα μου συλλογή με γραμμικά σχέδια για να ενώσω και να δημιουργήσω μια αίσθηση αρμονίας και παράνοιας ανάμεσα στα δύο γράμματα της ελληνικής αλφαβητικής γραφής. Κυριαρχεί πάντα μια διάθεση, που συναντάται με την Τεχνική διάσταση της εποχής, στην οποία δεν ξέρουμε πως ακριβώς πως να ανταποκριθούμε.“O κόσμος ούτε είναι, ούτε υπάρχει. Τι κάνει λοιπόν; Ξετυλίγεται σαν άνοιγμα, σαν παιχνίδι, σαν περιπλάνηση. Όλα τα ονόματα, όλα τα νοήματα και όλες οι α-νοησίες, όλοι οι κανόνες, όλες οι πράξεις μας και οι πίστεις μας είναι, μένουν, ενδοκοσμικά. Ο κόσμος δεν είναι το σύνολο όλων των εμφανιζόμενων πραγμάτων, προσώπων, έργων, φαντασιακών σχημάτων. Υπνοβάτες, περπατάμε στην άκρη του γκρεμού μέσα στον κόσμο τον μικρό, αδιάφοροι για τον κόσμο τον απέραντο και την άβυσσο του.”
-Κώστας  Αξελός
Logo
1
25
0
Published:

Logo

Ανάλυση λογοτύπου Το λογότυπο -τύπος του λόγου -προέρχεται από το όνομα Κωνσταντίνος Ιγνατίου. Δανείστηκα από την ελληνική γλώσσα, τα δυο αυτά υπ Read More
1
25
0
Published:

Creative Fields