Live LETTERING
Chat with professional lettering artists as they share their process creating hand drawn typography.
Watch now
 • Add to Collection
 • Tools Used

  Tools

 • About

  About

  After more than 10 years i've produced a series of shirts it’s about celebrating life. Celebrate life in the moments of dancing and celebration … Read More
  After more than 10 years i've produced a series of shirts it’s about celebrating life. Celebrate life in the moments of dancing and celebration of beautiful things. When dancing releasing all the bad things accumulated in us. The illustrations are just a reminder that dancing and enjoying themselves and the music is something that should be our life. Percentage of sales of shirts will be earmarked for humanitarian purposes (homeless animals, people) and organization of exhibitions related to graphic design. Read Less
  Published:
По повеќе од 10 години повторнопродуцирав серија на маици.

Celebrate life за моментите на танцување и славење на убавите нешта. Когатанцуваме ги ослободуваме сите лоши работи насобрани во нас. Илустрациите сесамо потсетник дека танцувањето и уживањето во самите себе и во музиката енешто што треба да е наше секојдневие.

Процент од продажбата на маиците ќе бидат наменети за хуманитарни цели иорганизирање на изложби поврзани со графичкиот дизајн.

Лимитираната едиција на unisex маици можат да се купат по цена од 1000 ден. вобутикот Toxic на Acid Wear (Градски Tрговски Центар, Скопје на првиот катведнаш позади Југотон) или доколку не ве води пат натаму слободно пишете ми на hello@indog.info и ќе се договориме каде да се сретнеме за да ја подигнете својата маица.