Το βουλκανιζατέρ ΑΚΡΙΒΟΣ, είναι μια οικογενειακή επιχείρηση, που διαθέτει αγάπη και μεράκι για τα αυτοκίνητα. Βρίσκεται στην Δράμα και για παραπάνω από 35 χρόνια, επιλύει επιτυχώς κάθε πρόβλημα που προκύπτει στα ελαστικά του αυτοκινήτου σας. Δραστηριοποιούνται στην εμπορία και διάθεση ελαστικών και ζαντών.

Καλύπτουν κάθε ανάγκη του οχήματός σας, διαθέτοντας μεγάλη εμπειρία και βαθιά γνώση του αντικειμένου. Δίνουμε λύσεις αποτελεσματικές, αποφεύγοντας τις πολυέξοδες επιλογές και την προχειρότητα. Χτυπάνε την οικονομική κρίση, προσφέροντας ποιότητα εργασίας και όχι πρόσκαιρη κάλυψη της βλάβης. Το βουλκανιζατέρ εξυπηρετεί σταθερά πελάτες από ολόκληρη την Δράμα.

Η παραστατική οπτική εικόνα συντίθεται από  το graphic design και το exterior design. 
Το γραφικό design περιλαμβάνει τα: λογότυπο, σλόγκαν, ονομασία, σχήμα και εμφάνιση εγγράφων, διαφημιστικών φυλλαδίων και κάθε μορφής εντύπων (επιστολόχαρτα, φάκελοι αλληλογραφίας, εκδόσεις, περιοδικά, προσωπικές κάρτες συνεργατών, έργα τέχνης), καθώς και τον τύπο των γραμμάτων και το είδος γραφής που χρησιμοποιείται για όλα τα παραπάνω. Το exterior design, τέλος, περιλαμβάνει κάθε τι που έχει να κάνει με την εμφάνιση και τη σχεδίαση του εξωτερικού χώρου, όπως υλικά, χρώματα, είδος, μέγεθος ταμπέλας κ.λπ. 

Η δυσκολία γίνεται μεγαλύτερη από το γεγονός ότι η δημιουργία επιτυχημένης εταιρικής εικόνας είναι μια συνεχής και συνεπής διαδικασία που βέβαια δεν τελειώνει με τη δημιουργία μόνο του λογότυπου. Είναι κάτι παραπάνω: είναι δέσμευση για εταιρικό στυλ, για τρόπο ζωής. Η συνέχεια και συνέπεια είναι τα καθοριστικότερα στοιχεία θετικής εταιρικής εικόνας, τα οποία, εκτός των άλλων, τη θωρακίζουν από την απαξίωση, δεδομένου ότι οι εταιρικές εικόνες είναι ευμετάβλητες και όσο δύσκολα δημιουργούνται τόσο εύκολα απαξιώνονται.
Tyre Shop
0
28
0
Published:

Tyre Shop

Το βουλκανιζατέρ ΑΚΡΙΒΟΣ, είναι μια οικογενειακή επιχείρηση, που διαθέτει αγάπη και μεράκι για τα αυτοκίνητα. Βρίσκεται στην Δράμα και για παραπά Read More
0
28
0
Published: