Hvis du ønsker at spare penge på dit bryllup
2
1
0
Published:
  • Add to Collection
  • About

    About

    Hvis du ønsker at spare penge på dit bryllup, overveje at have det i lavsæsonen., Vil Den dyreste periode være mellem slutningen af ​​foråret og … Read More
    Hvis du ønsker at spare penge på dit bryllup, overveje at have det i lavsæsonen., Vil Den dyreste periode være mellem slutningen af ​​foråret og efteråret. Read Less
    Published:
TIP! Alkohol kan være en stor udgift ved et bryllup, så overveje at begrænse de typer af drikkevarer og vælge omkostningseffektive valg. Have en åben bar kan koste en masse, især hvis det er tilgængeligt på hele dagen.
En af de bedste dage i dit liv er din bryllupsdag. Du kan finde ud af at planlægge dit bryllup kan være frustrerende, men du behøver ikke at løbe ind i disse frustrationer. Følg alle de tips du har lært at maksimere din lykke.

TIP! Brudekjoler er en af ​​de dyreste ting, der skal købes, når man planlægger et bryllup. Overveje at se på kjoler, der ikke er udpeget som brudekjoler.
Hvis du ønsker at spare penge på dit bryllup, overveje at have det i lavsæsonen., Vil Den dyreste periode være mellem slutningen af ​​foråret og efteråret. Dette vil være det tidspunkt, hvor omkostningerne er højest. Hvis du vil ønsker at gifte sig i denne periode, skal du sørge for du booker på forhånd, så du stadig kan tiltrække en god handel.


TIP! Indkøb brudekjoler via internettet kan spare dig for en masse penge, men sørge for, at du gør det tidligt for at have tid nok til at ændre det, hvis nødvendigt. For eksempel kan du købe din kjole til $ 100, men du skal bruge en ekstra $ 200 på ændringer.
De billeder taget under dit bryllup er vigtige som du vil se på disse en masse gange i løbet af din levetid. Sørg for at du hyre en professionel fotograf og bruge lidt ekstra penge på dette, hvis du har til, så du kan dokumentere din oplevelse vidunderligt.

TIP! Må ikke gå på en crash diæt til at passe i kjolen. Du kommer til at finde dig selv dehydreret og svimmel hvis forsøger at tabe sig for hurtigt før dit bryllup.
Booke en mødested for dit bryllup kan være meget dyrt. Hvis du kender nogen, der har en stor gård, eller bare en enorm baggård, kan du fjerne en af ​​de større omkostninger ved dit bryllup. Sørg for at du tilbyder at hyre hjælp til at forberede og at rengøre, selv om. Lad ikke dette op til husejeren.

TIP! Hvis du ønsker at se mere fantastisk på din bryllupsdag, men er strapped for kontanter, overveje at leje diamanter. Dette giver dig som blændende udseende, du søger for en brøkdel af de omkostninger, som giver dig mulighed for at bo godt inden for dit budget.
Brug fødevarer, der har en etnisk tema for modtagelse. Kylling og bøf er lidt kedeligt, så hvad med at gå til en række? Etniske fødevarer og indretning vil hjælpe din modtagelse blive mindeværdig.

TIP! Når du er på udkig efter et bryllup makeup artist, se på eksempler på, hvad der er blevet gjort for andre kunder. Dette vil hjælpe dig til at udelukke udgør kunstnere, hvis stilarter ikke mesh med dine egne.
Sammen med fødslen af ​​et barn, få begivenheder i livet er så mindeværdigt og bemærkelsesværdige som dit bryllup. planlægge dagen, så det går glat, kan dog være yderst skræmmende. Kendsgerningen, at sagen er, at ved at bruge forslagene fra denne artikel, kan du trække ned af en stor bryllup og har gode minder at se tilbage på.