• Add to Collection
  • About

    About

    Mens du tager dine bryllupsbilleder, lad ikke dine gæster vente. Mange fotografier, herunder brude del og groomsmen, kan tages før ceremonien.
    Published:
TIP! Øv gå ned ad kirkegulvet så meget som du kan lige før brylluppet. Prøv at øve ved brylluppet sted, så du kan teste dine valgte sko på gulvet på stedet.
Planlægning af en mindeværdig, moderne bryllup er en stor opgave, bare spørg enhver, der nogensinde har prøvet! Heldigvis har denne artikel givet dig råd til at hjælpe med at gøre din bryllupsdag en mindeværdig én.

TIP! For at spare penge, skal du vælge en dato, der ikke når de fleste folk typisk bliver gift. Mange brude og brudgomme besluttet at binde knude mellem maj og september.
At samle en bedre pris på dit bryllup mødested, kigge efter en dato, der ikke vil falde i løbet af bryllup sæson. Den traditionelle sæson for bryllupper er maj til september. Spillesteder er normalt dyrere derefter. Bog på forhånd, hvis du skal planlægge dit bryllup i løbet af denne tid.

TIP! Hvis du vil lave mad til dit bryllup, så prøv shopping på butikker som Costco. Når shopping engros, kan du få store mængder af mad til billigere end du kunne, hvis du ikke gjorde engros butik.
Hvis du catering din egen begivenhed, kan du prøve at købe mad fra engros butikker. Hvis du er ude engros, du er i stand til at få en masse af fødevarer til færre penge end shopping detail. Det er acceptabelt at bede andre om at hjælpe med disse omkostninger i stedet for gaver, hvis økonomi er stramme, og du ikke ønsker at køre ud af fødevarer i receptionen.

TIP! Hvis du ønsker en unik modtagelse, få køkken, der centrerer omkring en bestemt etnisk tema. Dine typiske kylling og bøf retter er alt for almindeligt, så hvorfor ikke prøve nogle andre fødevarer valg? Etniske fødevarer og indretning vil hjælpe din modtagelse blive mindeværdig.
Jo tidligere du køber ting til dit bryllup og planlægge ting ud den billigere de burde være. Du kan endda finde gode tilbud online, så sørg for at shoppe rundt. Mens købe en kjole online kan være billigere, kan ændringer hurtigt tilføje til omkostningerne. Vær sikker på at arbejde de ekstra omkostninger for ændringer i din samlede budget.


TIP! Hvis du kort på penge, overveje at leje diamanter til din bryllupsdag. Dette vil give dig den fantastiske udseende, som du ønsker, men vil ikke koste dig en masse penge, så du kan holde fast i dit budget.
TIP! Mens du tager dine bryllupsbilleder, lad ikke dine gæster vente. Mange fotografier, herunder brude del og groomsmen, kan tages før ceremonien.
Husk transport i tankerne, når du planlægger dit bryllup. Prøv at have limousiner og taxier til rådighed for dem, der ikke har en tur til at tage dem tilbage til deres hotel i slutningen af ​​natten. Også dette er nyttigt for dem, der drak spiritus under arrangementet.

TIP! Hvis du foretage din bryllup i en ferie stedet, har en kurv af tema godbidder leveret til gæstens værelse. Nogle nyttige elementer til at omfatte kunne være turistinformation, solhatte, solbriller, engangs-kameraer, kort over området, solcreme, og så videre.
Må ikke føler overvældet af de muligheder til rådighed for dig, i stedet lade de gode råd i denne artikel guide dig og gøre dit liv lettere. Du vil opdage, at du har adgang til en række dejlige ressourcer og muligheder for at gøre den store dag gå ud uden en eneste hage.