• Add to Collection
  • Tools Used
  • About

    About

    The task of the project was to evoke in the recipient feeling of staying in the space of museum. While creating we reached out for the clean and … Read More
    The task of the project was to evoke in the recipient feeling of staying in the space of museum. While creating we reached out for the clean and minimalist space, in which we added the content. We have managed in this way to recall the Art gallery experience. White colour filled the background, the more saturated colour emphasised the content. Using gradient was a way to present a progress and forward thinking company. To break the harmony of media we used the arrow directed in an opposite way. This is the signal that the company does not only follow trends but also creates them. With a simple and clean typography we have balanced the project. The sum of all treatments gave effect that clearly shows the image and philosophy of KLAVO's brand. Read Less
    Published: