The request of the client was to create, inside an existing showroom, a series of spaces that recalled the different domestic enviroments in order to display their products (lights). The customers, in this way, will be able to view the products inserted in a proper context. The project is developed along an axis where one side overlooks the various rooms, characterized by color and selected furniture and objects, while the other a large window that dominates the existing Linea Light's showroom. The spaces are designed to also become places for informal meetings and various corporate activities.
Showroom LL / / Light Village
56
650
0
Published:

Showroom LL / / Light Village

The request of the client was to create, inside an existing showroom, a series of spaces that recalled the different domestic enviroments in orde Read More
56
650
0
Published:

Creative Fields