user's avatar
Terrasana - organic rebranding
TERRASANA POSITIVE EATING
TerraSana is a supplier of organic food and natural cosmetics. The brand has been around since 1979 and wanted to update its identity. We all like a new look!

TerraSana is een bedrijf met decennialange ervaring in de ontwikkeling en productie van biologische delicatessen met een internationaal kwaliteitsmerk. Het assortiment bestaat uit 900 hoogkwalitatieve producten en wordt verkocht in 35 landen.
Notenpasta lijn
De eerste productlijn die een totale rebranding kreeg is de Notenpasta lijn. Deze maakt TerraSana met trots in eigen huis. 100% puur, want toevoegingen, daar doen ze dus mooi niet aan! TerraSana heeft maar liefst veertien soorten notenpasta’s met als basis pindakaas, cashewpasta, sesampasta (tahin), hazelnootpasta, amandelpasta, zonnebloempasta en nu ook twee gemengde varianten met drie of vier soorten noten. De puurheid van de producten is gevangen in een opvallende frisse uitstraling, je proeft het er vanaf!
Raw Superfood lijn
Naast Superfood wint ook het voedingsprincipe rawfood aan populariteit. Volgens rawfoodies wordt Rawfood ook wel “levende voeding” genoemd en eet je deze voeding als een medicijn voor je lichaam in plaats van je maag te vullen. Today nam een gezonde lifestyle als uitgangspunt voor de designs van de etiketten.
Droplijn
Mmmm, drop in de studio, tien verschillende dropjes in verschillende smaken en vormen! Deze zoete en zoute 100% natuurlijke drop van TerraSana wordt volgens een eeuwenoude traditie geproduceerd met vers geoogste ingrediënten. We gaven de droplijn een opvallend smakelijk uiterlijk dat ondersteund werd door een vrolijk lettertype in combinatie met bijzondere illustratie die de natuurlijke ingrediënten uitlichten.
Japan lijn
Deze lijn met 90 verschillende Japanse producten is verdeeld in vier subcategoriën: kookingrediënten, smaakmakers, Zen- en non-food producten. Binnen de categorie ‘Japan’ zijn deze subcategoriën voorzien van een duidelijke uitstraling wat zorgt voor een overzichtelijke differentiatie tussen de onderlinge producten. De subcategoriën hebben namelijk hun eigen gebruiksmomenten en specifieke kenmerken welke tot uiting komen in de verschillende uitstralingen. De link met Japan wordt ondersteund door harmonieuze kleuren, patronen geinspireerd op de vijf Feng-Shui elementen en het ‘imported from Japan’ kwaliteitszegel. Andere elementen die de belevingswereld versterken zijn het krachtige ‘ensö’ cirkel symbool en de eigen Japanse kaligrafie.
Aan de slag!
Het keukengereedschap uit de Japanlijn is een exclusieve en stijlvolle toevoeging voor iedereen die van koken houdt! Een heel eigen familie binnen dit uitgebreide product assortiment. Verder ontwikkelden we een consumentenfolder die dient als podium voor alle bijzondere Japanse producten. De folder is bestemd voor consumenten in Natuurvoeding- winkels die behoefte hebben aan goede inhoudelijke info over producten, of juist een praktisch handvat nodig hebben om met producten aan de slag te kunnen. De folder ontwikkelden we als aanvulling op het instore POS materiaal.
Mediterraanse lijn
Momenteel werken we hard aan de verpakkingen van de vernieuwde mediterrane lijn. De overheerlijke pesto’s, soepen en sauzen krijgen een passende zomerse, frisse en vrolijke uitstraling die de totale mediterrane regio weerspiegelt. Het kleurgebruik linkt aan de kleurbeleving van de landen die grenzen aan de Middellandse zee. Ons doel was een uitstraling neer te zetten die voelt ‘alsof we op vakantie zijn’, het echte genieten dus. De hoofd- en kenmerkende ingrediënten kregen op een speelse manier de hoofdrol waardoor een kenmerkend mozaïek-achtig patroon ontstaat. 
Terrasana - organic rebranding
56
1.2k
1
Published:

Terrasana - organic rebranding

‘Positive Eating’ met TerraSana Hoe faciliteer je de transitie van groothandel naar een persoonlijke consumentenmerk. We gaven betekenis aan de n Read More
56
1.2k
1
Published: