Wees eigenwijs, kijk scherp naar de wereld en analyseer wat er op je pad komt. Zodra je begrijpt wat er om je heen gebeurt, kun je er controle over hebben en het desgewenst sturen. Dan kun je gaan waar je wilt. Dan kun je vliegen. Zegt Jeroen Komen.
Jeroen Komen is ondernemer en een eigenwijze, bijzondere man. Bijzonder omdat hij de beschrijving hierboven in vlees en bloed is. Natuurlijk kun je zeggen dat hij zijn eigen weg kan gaan omdat hij vermogend is - normale mensen moeten gewoon werken. Normale mensen kunnen de wereld niet rond vliegen in een eigen vliegtuig. Toch is het niet zo simpel.
De verhalen in Ik kan vliegen gaan over het begrijpen van de wereld. Het door en door willen analyseren ervan. Meer mensen zouden dat mogen doen, vliegtuigeigenaar of niet. We hebben het boek gemaakt met het doel mensen zelf aan het denken te zetten. Het boek gaat niet over dure vliegtuigen, het name-droppen van BN’ers of een glamoureuze levensstijl. Het boek gaat over jou. Dat jij je mag realiseren wat je nog meer zou kunnen doen - als je het jezelf toe zou staan.
Samen met Yvon Mekring heb ik de redactie gedaan. Ik heb gezocht naar een organische verweving van fotografie en tekst, om het samen een extra laag aan het boek toe te laten voegen. Er zijn op het web veel lovende recensies aan gewijd. Journalisten gaan graag met hem mee vliegen. Hij heeft er over gesproken op TEDx.
Ik kan vliegen
2
57
0
Published:

Ik kan vliegen

Boekontwerp, fotoredactie en illustratie
2
57
0
Published: