• Add to Collection
  • About

    About

    This is the outcome of a design assignment at Victoria University that set the task of designing a shelter for Wellington's Basin Reserve cricket… Read More
    This is the outcome of a design assignment at Victoria University that set the task of designing a shelter for Wellington's Basin Reserve cricket grounds. Read Less
    Published:
This is the outcome of a design assignment at Victoria University that set the task of designing a shelter for Wellington's Basin Reserve cricket grounds. Inspired by the unique geological history of the site and my own experiences in the Christchurch earthquakes, this shelter is designed as a scar that tears through the seating mounds to reveal the hidden structures below the earth, with intentionally malformed retaining walls and a natural pathway leading from the grounds up steps to the top of the park. This project was awarded full marks (A+).