Mountain - Junkies -
 
Σχεδιάζοντας το Mountain Junkies είχα στο μυαλό μου την δημιουργία μιας εξάρτησης που σκοπό έχει να σας κρατάει συντροφιά, να σας ταξιδέψει και να σας χαλαρώσει από την ρουτίνα και το στρες της καθημερινότητας. Βασικός πυρήνας είναι η διακόσμηση. Η λέξη διακόσμηση όμως δεν αφορά μόνο τους χώρους του σπιτιού μας αλλά και την διακόσμηση της εμφάνισης και της ψυχής μας. Για το λόγο αυτό στους  ανθρώπους που μιλούν για την το Mountain Junkies θα δείτε και άρθρα σχετικά με την ομαδική καλλιέργεια του πνεύματος, την άθληση αλλά και ενδιαφέροντα κείμενα με προβληματισμούς, σκέψεις, αξιοσημείωτες πληροφορίες και μελέτες.
 
Ο αισθητικός σχεδιασμός του project ήταν minimal. Κινήθηκα με χαρακτηριστικά σύμβολα που αφορούν την ορειβασία το τρέξιμο και γενικά την άθληση σε εξωτερικούς χώρους. Τα σύμβολα ήταν η πυξίδα που μπήκε  στην κορυφή, το παπούτσι ορειβασίας μαζί με τα βουνά και μια τσάντα που είναι χρήσιμη για μια τέτοια εξόρμηση. Ο συμβολισμός Βορρά Νότου και Ανατολής Δύσης είναι τα μπατόν ορειβασίας. Όλα αυτά περικλείονται από το ορειβατικό σκηνή κύριο βοηθό για στιγμές οι οποίες είναι επικίνδυνες.
 
Ανάλυση  δημιουργίας βίντεο 
 
Η επίδραση του Adobe Premiere.
Με την εφαρμογή του έδωσα περισσότερο έμφαση στο crop αυτό ήταν η κύρια χρησιμότητα στο συγκεκριμένο project. Ήθελα να δώσω έμφαση στην συνεχή κίνηση με σκοπό σύνδεσης του κάθε επόμενου καρέ από το αρχικό.  Ήταν θέμα αντίληψης καθαρά η επιρροές μου κυρίως πηγάζουν από διαφημίσεις για την τεχνική εμπορικότητας.
 
Η επιλογή της μουσικής. 
Έγινε με σκοπό της κίνησης των χεριών στην ορειβασία του βουνού. Είναι κάτι που νομίζω σε πηγαίνει σε δρόμους δημιουργικότητας με τόνους που σε απομακρύνουν για κάποιες στιγμές από την καθημερινότητα, αυτός είναι ένας καλός λόγος να κάνεις ορειβασία. 
3 βασικούς κανόνες φωτογραφίας.
1.1) Ο Bokeh αναφέρεται στην αισθητική ποιότητα του θολώματος, την περιοχή αυτή της εικόνας που βρίσκεται εκτός εστίασης. Είναι το πως το φως αλληλεπιδρά με τις φωτισμένες περιοχές που είναι εκτός εστίασης. 1.2) Ο κανόνας των τρίτων είναι μια από τις πιο βασικές αρχές της σύνθεσης. Με τον κανόνα των τρίτων, ο φωτογράφος χωρίζει την φωτογραφία σε τρίτα, οριζόντια και κάθετα έτσι ώστε να έχει εννέα ίσα μέρη. Το κύριο θέμα δεν τοποθετείται στο μέσο του πλαισίου και έτσι φαίνεται δυναμικό, κινούμενο και ενδιαφέρον. 1.3) Το χρυσό ορθογώνιο, είναι άλλη μια κατευθυντήρια γραμμή για τη σύνθεση και μια παραλλαγή του κανόνα των τρίτων, αλλά πιο περίπλοκη. Το χρυσό ορθογώνιο είναι η μέση τιμή της αναλογίας των αριθμών της ακολουθίας Fibonacci: 1,1,2,3,5,8,13,21,34 και ούτω καθεξής. Η αναλογία δημιουργεί ένα χρυσό ορθογώνιο, το οποίο αποτελείται από ένα τετράγωνο και ένα δεύτερο του τετραγώνου στην ίδια διάσταση.  
Χαρακτηριστικά συνεχόμενης ροής 
2.1) Ύπαρξη του χιονιού σαν κινούμενο μέσο. 2.2) Πτώση του χιονιού για να αποδοθεί η κίνηση. 2.3) Το θεατρικό από μέρους μου αντιπροσωπεύει έντονα αυτή την θέληση του ανέβει το βουνό. Παράδειγμα τα χέρια που περιγράφουν με λεπτομέρεια την σωστή χρήση.
Περισσότερος σχεδιασμός με μοναδικές λύσεις για να καλύψεις τις ανάγκες επικοινωνίας σου μέσα και έξω από την ομάδα σου. 
Περισσότερη επικοινωνία τώρα!
 
Μάθετε περισσότερα:  http://ignatiou.gr/m-junkies/
Mountain - Junkies -
0
31
0
Published:

Mountain - Junkies -

Ο αισθητικός σχεδιασμός του project ήταν minimal. Xαρακτηριστικά σύμβολα που αφορούν την ορειβασία το τρέξιμο και γενικά την άθληση σε εξωτερικού Read More
0
31
0
Published:

Creative Fields