Az alábbi pálya munka a Sziget Fesztivál 2015-ös Kortárs kihívás pályázatára készült az Építész Klub öntevékenykör által.
 
The following plan was made for the Sziget Fesztival 2015 Contemporary Challenge Competition by Architecture Club.
Zaj! Tömeg! Kosz! Káosz! Tagadhatatlanul felmerülő problémák a fesztiválhetek során.
Egy hely ahol elszeparálódhatsz, eltűnhetsz, ahol még nem voltál: ODAÁT. Kitisztíthatod a gondolataid, kikapcsolhat, relaxálhatsz.
Koncepciónk lényege az alkotás közepén lévő semmi. A beérkező ember egy üres térben találja magát, ahol páratlan légkör várja. A centrális teret oldalról fehér lepedők, felülről az ég határolja.
Kiszakít a világ többi részéből. Lágy szerkezete miatt nem alkot konkrét falakat, sejtelmesen körbe határol, de nem zár be. Földön túli érzés fog el oda bent, a szélben lengedező ponyvák és áttűnő árnyak közt csak a kék ég a biztos pont. Leülhetsz, lefeküdhetsz, érzékelheted azt amit eddig észre sem vettél.
Éjszaka a lepedők teret biztosítanak a fényfestés játékának.
Egyedi élményt kínál, új világot teremtve
Sziget a SZIGETben. 
 
Noise! Crowd! Dirt! Chaos! Undeniable problems during the festival weeks.
A place where you can be alone, where you can disappear, where you've never been before: ODAÁT. Cleaned your thoughts, turn off and relax.
Our concept is the nothing in the middle of the creation. The incoming people find themself in an empty space.It has unparalleled atmosphere. 
Tear out of the world. Because of the soft structure you do not feel walls around, bounded around, but not to close. Feeling beyond Earth will capture you in there. Only the blue sky a strong point between wind swaying tilts and mysterionus shadows. You can sit, lie down, notice that you had not realized.
At night, the tilts are home to a play of light painting.
It offers a unique experience, creating a new world.
Island on the SZIGET.
Odaát / Otherside
3
97
1
Published:

Odaát / Otherside

Az alábbi pálya munka a Sziget Fesztivál 2015-ös Kortárs kihívás pályázatára készült az Építész Klub öntevékenykör által. The following plan was Read More
3
97
1
Published:

Tools

Creative Fields