Evolution Dome's Trident
Evolution Dome's Trident    
revolutionAIRy!
Met een diameter van 24m, 2,5m hoge toegangspoorten en een maximale hoogte van 8m is de Trident Dome een van de grootste en meest imposante Dome uit ons gamma!

De hele constructie is zelfdragend, dus zonder steunpalen, waardoor men de mogelijkheid krijgt om de totale oppervlakte van 365 m2 optimaal te benutten. Ideaal dus voor grotere events en bijeenkomsten!
Door zijn fel witte en zilverkleurige afwerking en enorme omvang vormt de Trident Dome overdag steeds het middelpunt van uw event. ‘s Nachts ziet de Trident er adembenemd uit door de lichtpakketten die we aanbieden op maat van elke klant!

Uiteraard is de Trident ook te personaliseren met het logo van uw bedrijf, uw bedrijfskleuren en slogans om het effect naar uw publiek te optimaliseren!

Ondanks de enorme grootte van de Trident neemt het opzetten van de Dome slechts enkele uren in beslag. Dit maakt de Trident, net zoals alle andere structuren van Evolution Dome uitermate geschikt voor gebruik tijdens roadshows, events en op plaatsen met een beperkte op en afbouw tijd!

De Trident Dome is uw perfecte partner om te gebruiken voor:

Indien u toch nog een grotere oppervlakte voor uw event wenst, dan kan de Trident eenvoudig gekoppeld worden aan andere Domes uit ons gamma! Klik hier voor meer info hierover.
Alle gedetailleerde info en technische specificaties over de Trident Dome kan u vinden in volgend document!

Op zoek naar een compleet pakket? We helpen u ook graag verder met licht en geluidsinstallatie, stroomvoorziening en distributie, podiumbouw, security en een complete bar! Klik hier voor meer info!

Indien u hulp of advies nodig heeft bij het bepalen van de juiste Dome voor uw evenement, contacteer ons dan vrijblijvend via +32(0)494.27.10.11 of info@evolutiondome.be

Evolution Dome's Trident
2
136
0
Published:

Evolution Dome's Trident

Presenting Evolution Dome's Trident!
2
136
0
Published:

Creative Fields